Fenomen Dizi “Kızılcık Şerbeti”ne Ertuğrul Katılıyor! Yeni Karakter Ertuğrul Kimdir?

Fenomen Dizi "Kızılcık Şerbeti"ne Ertuğrul Katılıyor! Yeni Karakter Ertuğrul Kimdir?

Gold Film’in imzasını taşıyan “Kızılcık Şerbeti” dizisinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz sezon elde ettiği yüksek reytinglerle Show TV’yi sevindiren dizi, 28 Ağustos’ta başlayacak ikinci sezon çekimleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eylül ayının üçüncü haftasında yayınlanması planlanan yeni sezon, yine nefes kesen olaylara ve heyecan dolu anlara sahne olacak.

Kızılcık Şerbeti’nin yeni karakter Ertuğrul kimdir?

Yazar koltuğunda Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor. Ketche’nin yönettiği diziye, Bahtiyar Memili ve Yiğit Kirazcı’nın ardından Kayra Şenocak da katılıyor. Şenocak, muhafazakar iş insanı Ertuğrul karakteriyle dizide yer alacak ve karakteri Nursema (Ceren Karakoç) ile önemli bir bağ kuracak.

Diğer taraftan, hamileyken eşi Fatih (Doğukan Güngör) tarafından aldatılan Doğa (Sıla Tükoğlu) karakteri için sosyal medyada hemen bir aşk hikayesine başlayacak yeni bir oyuncunun diziye katılması yönünde baskılar oluştu. Ancak yakın zamanda böyle bir gelişmenin gerçekleşmeyeceği belirtiliyor.

“Kızılcık Şerbeti”, izleyicileri ekran başına kilitleyen güçlü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Yeni sezonda da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacağı kesinleşen dizi, Türk televizyonunun en sevilen yapımlarından biri olmaya devam edecek.

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı sürükleyici senaryosuyla, Ketche’nin yönetmenliğindeki “Kızılcık Şerbeti” dizisine Ertuğrul karakteriyle katılacak olan Kayra Şenocak’a başarılar diliyoruz. Heyecanla beklenen yeni sezonun, dizi tutkunları için dopdolu bir dönem olacağına şimdiden eminiz!

Exit mobile version