Fırat Çelik, TRT 1 ekranlarınrda yayınlanan”Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinde

Fırat Çelik, TRT 1 ekranlarınrda yayınlanan"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisinde

Fırat Çelik, TRT 1’in dikkat çekici prodüksiyonlarından “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisine katıldı. Dizinin beşinci bölümünde izleyicilerle buluşan Çelik, korkunç ve merhametsiz bir savaşçı olan Urfa Haçlı Kontunun oğlu Gregor karakterini canlandıracak. Karakteriyle geçtiği her yerde kan, ölüm ve yıkım bırakacak​​. Dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle, Selahaddin Eyyubi’nin Kudüs’ü işgalden kurtarma hikayesini anlatıyor. Emre Konuk’un projeyi tasarlayıp, Sedat İnci’nin yönetmenliğini yaptığı ve Serdar Özönalan’ın senaryosunu yazdığı yapımda birçok yetenekli oyuncu yer alıyor​​.

Fırat Çelik “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinde

Başarılı oyuncu Fırat Çelik, “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin oyuncu kadrosuna katılıyor. Dizinin 5’inci bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Çelik, Gregor karakterine hayat verecek. Gregor, korkunç ve merhametsiz bir savaşçı olarak tanımlanıyor ve yol açtığı kan, ölüm ve yıkım ile izleyicilerde iz bırakacak​​.

Dizinin Genel Özeti

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”, mukaddes şehir Kudüs’ü işgalden kurtaran tarihi kişilik Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini anlatıyor. Proje tasarımcısı Emre Konuk, yönetmen Sedat İnci ve senarist Serdar Özönalan’ın imzasını taşıyan dizi, güçlü prodüksiyonu ve etkileyici hikayesi ile dikkat çekiyor. Zengin oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimler yer alıyor​​.

Exit mobile version