Fox’un yeni dizisi Kısmet oyuncu kadrosu ve konusu

Fox'un yeni dizisi Kısmet oyuncu kadrosu ve konusu

Fox’un yeni dizisi Kısmet oyuncu kadrosu ve konusu netleşti. Yayınlanacağı tarih de belli oldu. FOX’un merakla beklenen yeni dizisi “Kısmet”, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar’ın başrollerini paylaştığı dizi, izleyicilerin kalbine dokunmaya hazırlanıyor.

Fox’un yeni dizisi Kısmet oyuncu kadrosu ve konusu

Kısmet dizisinin okuma provaları yakın zamanda tamamlandı ve çekimler çok yakında başlayacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı otururken, senaryosunu Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp kaleme alıyor. Dizi, mahallenin gözbebeği Avukat Doğan ile güzeller güzeli komşusu Melike’nin 5 yaşından beri nasıl olup da kavuşamadıklarının hikayesi olarak tanımlanıyor. “Bazen kavuşmak için iki tarafın da çok sevmesi yeterli olmaz ama ayrılmak da ‘Kısmet’ değildir,” diye anlatılıyor.

Kısmet dizisi oyuncu kadrosunda Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz ve Naz Öngen gibi birçok yetenekli ismi bir araya getiriyor.

Kısmet, yakın zamanda FOX’ta izleyici karşısına çıkacak. Ancak dizi hakkında yayın tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Dizi ile ilgili tüm gelişmeleri bizden takip edebilirsiniz.

Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kısmet dizisini kaçırmamak için takipte kalın. Yakında FOX’ta izleyicisi ile buluşacak olan Kısmet, farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Exit mobile version