Fox’un yeni dizisi Kısmet’in yeni fragmanında sürpriz evlenme teklifi

Fox’un yeni dizisi Kısmet’in yeni fragmanında sürpriz evlenme teklifi var. Heyecan dolu anlar Kısmet’in 3. bölümünde yaşanacak! Doğan, annesi Sema ve patronu Namık Bey ile birlikte Ceylan’ı istemeye gider. Ancak beklenmedik olaylar zinciriyle karşılaşır. Bir panik atak geçirir ve kızı istemek için sözlerini bir türlü dile getiremezler.

Kısmet 3. Bölüm Özeti: Doğan, Ceylan’a herkesin önünde evlilik teklifi eder!

Bu arada Nilüfer, yıllar sonra gençlik aşkı Başkomiser Mert’le buluşur ve kayıp olan kocasıyla ilgili yardım ister. Reis ise Doğan’a, Melike’nin Taner’e geri dönmesini engellemesi için ne gerekiyorsa yapmasını söyler. Cevdet, Melda ve Peri’ye yardım ederken beklenmedik bir kaza geçirir.

Melike, DNA testi için gerekli olan şeyleri Roza aracılığıyla elde etmeyi başarır, ancak Taner, Roza’nın kendisine Melike ile ilgili bilgileri verdiğini öğrenir ve genç kadınla birlikte ona yardım eden güvenlik görevlisini kaçırır.

Fox'un yeni dizisi Kısmet'in yeni fragmanında sürpriz evlenme teklifi

Melike ve Doğan, Roza’nın pasaportunu almak için Reis’in ofisine girmeye çalışırken büyük bir mafya çatışmasının ortasına düşerler. Tam bu sırada Doğan, Ceylan’a herkesin önünde evlilik teklifi eder.

Kısmet’in heyecan dolu 3. bölümü 7 Temmuz Cuma günü saat 20.00’de Fox’ta! Kaçırmayın!

Exit mobile version