FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı ne zaman yayınlanacak? Konusu ne?

FOX'un yeni dizisi Yaz Şarkısı ne zaman yayınlanacak? Konusu ne?

FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı ne zaman yayınlanacak? Merakla beklenen yaz dizisinin konusu ne? FOX’un yeni dizisi “Yaz Şarkısı” için çekimler başladı. Pastel Film tarafından yapılan ve Yaşar İrvül ile Efe İrvül’ün yapımcılığını üstlendiği bu yeni dizi, başrollerini Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can’ın paylaştığı heyecan verici bir hikayeyi anlatıyor. Dizi, İstanbul’a okumak için gelen ve babasının hayalini gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın (Nilsu Berfin Aktaş) hikayesini konu alacak.

FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı ne zaman yayınlanacak?

Çekimler Rize’nin eşsiz doğasında başladı ve daha sonra İstanbul’da devam edecek. “Yaz Şarkısı”nın yönetmenliğini Doğa Can Anafarta yapıyor. Dizi, çok yakında FOX’ta yayınlanmaya başlayacak, ancak kesin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Oyuncu kadrosu oldukça geniş ve yetenekli isimlerden oluşuyor. Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can’ın yanı sıra Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz, Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılıç ve Selin Vardarlı gibi birbirinden başarılı isimler “Yaz Şarkısı”nın kadrosunda yer alıyor.

FOX’un yeni dizisi “Yaz Şarkısı”, çok yakında ekranlarda olacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağı, hangi gün ekrana geleceği ve diğer detaylar hakkında daha fazla bilgi edinmek için takipte kalın. Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can ve diğer yetenekli oyuncuların başrolünde olduğu bu yeni dizi, büyük beklentilerle bekleniyor.

Exit mobile version