Gaddar dizisinde Gürkan kim oldu?

Gaddar dizisinde Gürkan kim oldu?

Gaddar dizisinde Gürkan kim oldu? İşte Çağatay Ulusoy’u yıllar sonra ekrana döndüren dizinin yeni oyuncuları hakkında güncel bilgiler.

Gaddar dizisinde Gürkan kim oldu?

“Gaddar” dizisinde, Çağatay Ulusoy’un ekranlara dönüş yaptığı yapımda, emniyet amiri Gürkan karakterini canlandıracak önemli bir oyuncunun Aytek Şayan olduğu açıklandı. Aytek Şayan, daha önce Çağatay Ulusoy ile “Kübra” dizisinde birlikte rol almıştı. Dizi, Hürer Ebeoğlu tarafından yazılmış ve Sinan Öztürk tarafından yönetilecek olup, Ay Yapım imzasını taşıyor ve eğer bir değişiklik olmazsa FOX’ta cuma akşamları izleyici ile buluşması planlanıyor​​.

Emniyet Amiri Gürkan Karakterine Kim Hayat Verecek?

Dizinin beklentileri yükselten kadrosuna yeni katılan isim Aytek Şayan oldu. Şayan, dizi içerisinde önemli bir karakter olan emniyet amiri Gürkan rolünü üstlenecek. Daha önce “Kübra” dizisinde de Çağatay Ulusoy ile birlikte kamera karşısına geçen Şayan, tecrübesiyle “Gaddar” dizisine ayrı bir derinlik katmayı hedefliyor.

Dizinin Kreatif Ekibi

“Gaddar” dizisi, Hürer Ebeoğlu’nun kaleminden çıkıyor ve deneyimli yönetmen Sinan Öztürk tarafından yönetilecek. Dizinin arkasındaki güçlü ekip, hikayenin her bir yönünü titizlikle işleyerek seyirciye unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Exit mobile version