Gaddar dizisinde Sümeyye Aydoğan’ın annesini kim oynayacak?

Gaddar dizisinde Sümeyye Aydoğan'ın annesini kim oynayacak?

Gaddar dizisinde Sümeyye Aydoğan’ın annesini kim oynayacak? Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan’ın paylaştığı dizide, Ulusoy “Levent” karakteriyle ekranlara gelirken, Aydoğan ise “Aydan” rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

“Gaddar” Dizisinde Sümeyye Aydoğan’ın Annesi Kim Olacak?

Ay Yapım’ın FOX için hazırladığı ve heyecanla beklenen yeni dizi “Gaddar”ın kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan’ın paylaştığı dizide, Ulusoy “Levent” karakteriyle ekranlara gelirken, Aydoğan ise “Aydan” rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor ve senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor.

Cast çalışmaları hâlâ devam eden “Gaddar”da, Aydan’ın annesi Oya karakterini canlandıracak isim de belli oldu. Etkili oyunculuğuyla tanınan ve sevilen Neslihan Yeldan, dizide Sümeyye Aydoğan’ın annesi olarak ekranlara gelecek. Yeldan, daha önce birçok başarılı projede yer almış ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınan bir oyuncu.

Diziye Genel Bakış

Onur Saylak’ın müdür karakterine hayat vereceği ve Hakan Salınmış ile Fatih Berk Şahin gibi isimlerin de yer alacağı dizinin, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekmesi bekleniyor. “Gaddar”ın hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, dizinin ne zaman ekranlara geleceği ise merak konusu. Neslihan Yeldan’ın katılımıyla daha da güçlenen kadro, dizinin heyecanını artırıyor.

Exit mobile version