“Gaddar” Dizisine Almanya’dan Yeni Oyuncu: Erol Afşin

"Gaddar" Dizisine Almanya'dan Yeni Oyuncu: Erol Afşin

Dünyaca ünlü yapımlarda rol almış olan Erol Afşin, bu kez de merakla beklenen Gaddar dizisinde izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

“Gaddar” Dizisine Almanya’dan Yeni Oyuncu: Erol Afşin

FOX’un yeni yıldaki iddialı projelerinden biri olan “Gaddar” dizisi, Ay Yapım tarafından hazırlanıyor ve ünlü isimleri bir araya getiriyor. Diziye, daha önce “Zafer” karakteriyle tanınan Erdal Yıldız’ın ardından, Almanya’da yaşayan başarılı oyuncu Erol Afşin de katılıyor. Afşin, “Homeland” ve “Mustang” gibi dünyaca ünlü yapımlarda rol almış bir oyuncu.

Erol Afşin’in “Gaddar” Daki Rolü

Erol Afşin, “Gaddar” dizisinde 2. bölümden itibaren “Japon” karakterini canlandıracak. Afşin, dizi içinde toplam 8 bölüm yer alacak. Hem yazar hem de yönetmen olarak tanınan Afşin, bu yeni rolüyle kariyerine yeni bir boyut kazandıracak.

“Gaddar” Dizisinin Öne Çıkan Yönleri

“Gaddar” dizisi, FOX’un en iddialı projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ay Yapım’ın üstlendiği bu projede, Çağatay Ulusoy, Onur Saylak, Sümeyye Aydoğan, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Fatih Berk Şahin, Deniz Özerman, Aytek Şayan ve Neslihan Yeldan gibi ünlü isimler yer alıyor. Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı ve Sinan Öztürk’ün yönettiği dizi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyicilerin beklentilerini yükseltiyor.

Exit mobile version