“Gaddar” Dizisinin Kadın Başrolünde Son Durum Ne?

"Gaddar" Dizisinin Kadın Başrolünde Son Durum Ne?

Bu belirsizlik, dizinin izleyicileri tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Gaddar dizisinde kimin Aydan karakterini canlandıracağı, dizinin dinamiklerini ve izleyici kitlesini nasıl etkileyeceği konusunda soru işaretleri yaratıyor.

Başrol Kadın Yıldızı Kim Olacak?

Ay Yapım’ın FOX için hazırladığı ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu “Gaddar” dizisinin Aralık ayında seyirciyle buluşması planlanıyor. Dizide Çağatay Ulusoy, askerden döndükten sonra bir kiralık katil olan Levent karakterini canlandıracak. Ancak dizide Levent’in büyük aşkı Aydan karakterine kimin hayat vereceği henüz netleşmedi.

Adaylar Arasında Kimler Var?

Başrol için Neslihan Atagül, Sinem Ünsal gibi ünlü isimlerin adı geçse de son dönemde kulislerde adı ön plana çıkan isim Melisa Şenolsun. Ayrıca, Sümeyye Aydoğan da Aydan rolü için konuşulan diğer isimler arasında.

Geçmişteki Seçimler

Ay Yapım’ın “İçeride” dizisinde de benzer bir durum yaşanmış, Yasemin Allen ile Bensu Soral arasında karar verilmişti. Şimdi “Gaddar” için yeni bir adayın mı olacağı, yoksa mevcut isimler arasından bir oyuncuyla mı anlaşılacağı merak konusu.

Exit mobile version