Gecenin Ucunda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gecenin Ucunda son bölüm tanıtım fragmanı izle

Gecenin Ucunda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gecenin Ucunda son bölüm tanıtım fragmanı izle

Gecenin Ucunda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gecenin Ucunda son bölüm tanıtım fragmanı izle. Star TV2nin sevilen dizisi Gecenin Ucunda, dün akşamki bölümüyle izleyenleri heyecanlandırdı.

Gecenin Ucunda yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun yer aldığı Gecenin Ucunda, son olarak 22. bölümüyle ekrana geldi. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

İş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide, kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girecektir…

Gecenin Ucunda 22. Bölüm Özet

Nejat, Kazım’ın kendisine kurduğu kumpası ifşa etmek için Macide’nin karşısına çıkmış, her şeyi tek tek anlatmıştır. Ancak Macide, Nejat yerine Kazım’a inanmayı tercih etmiştir. Nejat, Kazım konusunda Macide’nin gözlerini açmaya kararlıdır ancak kocasına güvenmekte kararlı olan Macide’yi ikna etmek neredeyse imkansızdır. Macide, Nejat’ın tavırlarına anlam veremeyip, onun için endişelenmeye başlamışken başına hiç beklemediği bir yerden onu derinden sarsacak başka bir darbe gelecektir. Acaba Macide düştüğü bu cenderenin içinden çıkmayı başarabilecek, başına gelenler karşısında ayakta kalabilecek midir?

Exit mobile version