Gelinim Mutfakta 20 Aralık puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 20 Aralık puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 20 Aralık puan durumu. Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim kazandı? Nursel Ergin’in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışması tüm hızıyla devam ederken, günlük puan durumu bugün de merak konusu oldu. İzleyenler “Hangi gelin kaç puan aldı, günün birincisi kim? Hangi gelin çeyrek altını kazandı? sorusunu gündeme getirdi. İşte 20 Aralık Gelinim Mutfakta hakkında merak edilenler.

Gelinim Mutfakta 20 Aralık puan durumu!

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması Gelinim Mutfakta’da yaşanan gelişmeler bugün de merak konusu oldu. Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün farklı lezzet için yarışan gelinler, kayınvalidelerden en yüksek puanı almak için çabalıyor. 20 Aralık 2022 yani bugün  çeyrek altını ve bilezikleri kim kazandı? sorusu izleyiciler tarafından gündeme getirildi.

Gelinim Mutfakta 20 Aralık puan durumu!

Yeşim- 20

Zeynep- 16

Hatice- 9

Nagihan-10

Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim kazandı?.

Gelinim Mutfakta bugün en yüksek puanı toplayarak çeyrek altını kazanan gelin Yeşim oldu.

Nefis Mişoriz (Arnavut Pilavı) tarifi nasıl yapılır?

Tavuk

2 bardak pirinç

1 adet kuru soğan

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

1 yemek kaşığı salça

1 kepçe yağ

Önce tavuğu doğrayıp haşlıyoruz. Daha sonra bir tavaya kuru soğanı yemeklik doğrayıp üzerine yağını döküyoruz ve biraz öldürene kadar kavuruyoruz. Soğanlar kavrulunca üzerine salçayı ekliyoruz birazda onunla kavurup altını  kapatıyoruz. Pirinci yıkayıp borcama alıyoruz ve üzerine salçasını döküyoruz iyice harmanlıyoruz. Daha sonra üzerine tavukları diziyoruz ve 4 bardak tavuk suyunu ekliyoruz. 200° fırına sürüyoruz suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Daha sonra 10 dk falan dinlendirip afiyetle yiyoruz.

 

Exit mobile version