Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Kanal D’nin popüler yemek yarışması Gelinim Mutfakta’nın 5 Haziran tarihli bölümünde birincilik Tuğba’nın oldu. Yarışmada günün en yüksek puanını alan yarışmacı, çeyrek altını kazanma hakkı elde ediyor. 5 Haziran’da, toplamda 16 puanla birinci olan Tuğba, günün çeyrek altınını kazandı.

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Ayrıca haftanın final gününde, haftanın birincisi olarak 7 altın bileziği kazanan isim de Tuğba oldu. Yarışmayı takip eden izleyiciler, yeni bölümlerde hangi gelinin başarılı olacağını merakla bekliyor.

Tuğba’nın hem günün hem de haftanın birincisi olarak çifte zafer kazandığı Gelinim Mutfakta’da heyecan doruktaydı. Tuğba’nın kazanımı, yarışmayı yakından takip eden izleyicileri sevindirdi. Diğer yarışmacıların da performansları merakla izlenirken, 5 Haziran tarihli bölümde en yüksek puanı toplayan yarışmacı Tuğba oldu.

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen programı Gelinim Mutfakta’da heyecan, yeni haftada da devam edecek. İzleyiciler, hangi gelinin bir sonraki bölümde birinci olacağını ve çeyrek altını kimin kazanacağını merakla bekliyor. Yeni bölümlerde hangi yemeklerin yapılacağı ve hangi gelinin başarılı olacağı büyük bir merak konusu.

Exit mobile version