Gelinim Mutfakta canlı izle! 7 Haziran Çarşamba bugün kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta canlı izle! 7 Haziran Çarşamba bugün kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Sevilen yarışmada son puan durumu nasıl? Kanal D’nin popüler yemek programı Gelinim Mutfakta’nın 7 Haziran’daki bölümünde çeyrek altını kimin kazandığı merak konusu oldu.

Gelinim Mutfakta canlı izle

Gün boyunca yarışan gelinler arasında birinci olan isim ilerleyen saatlerde açıklanacak. Programda, 7 Haziran’da gerçekleşen yarışmada ise gelinler “Karnıaçık kıymalı pişi tarifi”yle yarıştı. Jüri üyesi Nursel Ergin, o gün Gamze’ye 5, Miyase’ye 3, Kader’e 2 ve Tuğba’ya 1 puan verdi. Bugünün birincisi ve çeyrek altını kazanan gelin ilerleyen saatlerde programa katılanlarla paylaşılacak.

Gelinim Mutfakta canlı izle! 7 Haziran Çarşamba bugün kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

7 Haziran Çarşamba bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta programı, her hafta yarışmacı gelinlere altın kazandırarak izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. İzleyiciler, günün sonunda birinci olan gelini ve kazananı merakla bekliyor. Gelinler, lezzetli yemeklerini yaparken birbirleriyle yarışıyor ve puanlarla ödüllendiriliyor. Gelinim Mutfakta’da keyifli rekabet ve nefis yemeklerle dolu bir atmosfer sunuluyor. 7 Haziran 2023 tarihli puan durumu ve birincinin kim olduğu programa katılanlar tarafından heyecanla bekleniyor.

Exit mobile version