Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi bitti mi? Sezon final bölümü izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi bitti mi? Sezon final bölümü izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi bitti mi? Dizinin sezon final bölümünü izle. Ekrana veda ederken izleyicilere duygusal anlar yaşatacak olan Show TV’nin popüler dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, bu akşamki final bölümüyle izleyicilere veda ediyor. Ertan Saban ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde Sadi’den Songül’e büyük bir sürpriz bekleniyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisi, bu akşam final bölümüyle saat 20.00’de Show TV’de son kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu özel bölümün ardından Sadi ve Songül’ün hikayesi tamamlanacak ve seyirciler, bu sevilen karakterlerden vedalaşacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi bitti mi?

Sadi, son bölümde Songül’e unutulmaz bir an yaşatmayı planlıyor. Songül’ün Servet’i bir otoparkta sıkıştırdığını düşündüğü sahnede karşısına Sadi çıkıyor ve dizlerinin üzerine çökerek bir yüzük çıkarıyor. Sadi’nin “Benimle sonsuzluğa var mısın?” sorusuna Songül, gözyaşları içinde “Sonsuzluğu ne kadar uzatabilirsek o kadar uzatalım…” yanıtını veriyor. İkilinin bu duygu dolu anları izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Dizinin 40. bölümünde ise Sadi’nin yokluğunun fark edilmesiyle birlikte polis, her yerde Sadi’yi aramaya başladı. Sadi, yeraltında hazırlanan bir ameliyathanede oğlunun hayatını kurtarmak için operasyon başlattı. Bu ameliyatı gerçekleştirerek kariyerini ve özgürlüğünü tehlikeye atan doktorun Kıvanç olması ise herkesi bir hayli şaşırttı. Asuman, Mert’in hayatı pahasına da olsa içindeki kötülüğü durduramadı ve Sadi’nin yerini polise ihbar etti. Ancak bu sefer Derya’nın şaşırtmacasıyla planı suya düştü.

Taylan, Songül’ün istifasının işleme konulmamasını sağlarken onu izinde gösterdi. Böylece Songül, Sadi’nin suçsuzluğunu ispat etmek ve başsavcının cinayetini çözmek için hızla çalışmalara başladı. Derya ile olan ilişkisine yeniden başlamak isteyen Kıvanç, Derya’nın sert tepkisiyle karşılaşsa da gönlünü alabildi. Başsavcı cinayetinin olduğu gün olay yerinin yakınlarında olan görgü tanığı Berkay’ı takibe alan Songül sonunda istediği delile ulaştı. Diğer yanda Sadi ise hastanede oğlu Mert’le vedalaştıktan sonra polislerden kaçmak yerine kendini teslim etmeye karar verdi. Bu hamlesi, hem dizinin seyrini hem de karakterler arasındaki ilişkileri önemli ölçüde etkiledi.

Exit mobile version