Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm fragmanı izle! Youtube GHBG 24.Bölüm fragmanı izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm fragmanı izle! Youtube GHBG 24.Bölüm fragmanı izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm fragmanı izle. Show Tv’nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümleriyle seyirciyi ekranlara kitliyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümü fragmanı  merak konusu oldu. 24.Bölüme dair tüm detaylar haberimizde.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm fragmanı izle!

BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, dizinin senaryosunu Gani Müjde kaleme alıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümüyle 29 Aralık Perşembe 20.00’de Show TV’de!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu, dizi oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Attila Olgaç gibi usta ve genç oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı yayınlanınca youtube sayfasından ulaşabilirsiniz..

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi konusu ne?

Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.

Exit mobile version