Genç oyuncu Itır Esen’den Yeni Dizi Geliyor

Genç oyuncu Itır Esen'den Yeni Dizi Geliyor

Ünlü oyuncu Itır Esen’in adını taşıyan yeğeni, yeni bir dizi projesi için heyecan verici bir adım attı. Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinin sevilen yüzü olan halasının izinden giderek oyunculuk kariyerine adım atan genç yıldız, adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

1999 doğumlu olan Itır Esen, önceleri mankenlik alanında kendini denemiş ancak daha sonra oyunculuğa olan tutkusunu keşfetmişti. Başarılı oyuncu son olarak iddialı bir dizi projesinin kadrosuna dahil oldu.

Itır Esen’in yeni dizisi

Itır Esen’in rol alacağı dizi “Kanlı Yayın”, izleyicilere nefes kesen bir hikaye sunacak. Dizide, ünlü televizyon sunucusu Neslihan (Bergüzar Korel), genç bir kızın ölümünü araştırırken yaşadığı olaylar anlatılacak. Bu heyecan dolu hikayede, Itır Esen, “Ceren” karakterine hayat verecek ve Neslihan’ın asistanı olarak ekranlara gelecek.

“Kanlı Yayın” dizisi, yönetmen Can Ulkay tarafından çekilecek ve senaryosu Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan tarafından yazıldı. Dizi, ünlü isimlerin de yer aldığı zengin kadrosuyla dikkat çekiyor. Bergüzar Korel, Caner Cindoruk, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Kaan Mirac Sezen, Merve Nur Bengi, Demirhan Demircioğlu, Mina Derman ve Elif Uslusoy gibi yetenekli oyuncular da projede rol alacak.

Merakla beklenen “Kanlı Yayın”, OGM Pictures imzasıyla Amazon Prime Video için çekilecek ve 8 bölümden oluşacak. Dizi haftaya sete çıkacak ve izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Hayranları, genç yıldızın performansını sabırsızlıkla beklerken, Itır Esen’in başarılı performansıyla adından söz ettireceği ve kariyerinin yeni bir dönemine adım atacağına inanılıyor. Dizinin, Türk televizyon dünyasına yeni bir soluk getireceği de şimdiden konuşulanlar arasında.

Exit mobile version