Genç rap yıldızının menajeriyle anlaştı

Genç rap yıldızının menajeriyle anlaştı

Türkçe rap ve hiphop dünyasının yıldızı her geçen gün daha güçlü kişiliği Batu Karam, müzik kariyeri açısından önemli bir anlaşmaya imza attı. “Avrupa’nın En İyi Menajeri” ödülünün sahibi Taner Kartal, başarılı DJ’in menajerliğini üstlendi.
Türkiye’nin en genç Türkçe rap ve hiphop Dj’i Batu Karam cephesinden müzik dünyası heyecan verici bir haber geldi. İmza attığı projeler ve katıldığı festivallerdeki performansıyla kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine ulaşan 22 yaşındaki başarılı müzisyen “Avrupa’nın En İyi Menajeri” ödülü sahibi Taner Kartal ile anlaştı. Türkiye ve Avrupa’da müzik camiasının başarılı isimleriyle çalışan, ünlü rap’çi Sansar Salvo’nun da menajeri olan Kartal, Batu Karam’ın özellikle turnesi ayağındaki çalışmalarını yürütecek.
“Hedeflerimiz ve duruşumuz aynı”
Yaz dönemi için yoğun bir tempoda çalışan Batu Karam, Taner Kartal’la iş ortaklığı için iddialı konuştu: “Taner Kartal hep çalışmak istiyorum bir isimdi. Müzik camiasında büyük bir izlenme, deneyim ve görüşle önemli etki alanına sahip bir menajer. Hedeflerimiz, müzik dünyasındaki duruşumuzla sunacağımız değer katacağımızı göreceğiz ve bir yola çıktık. Çok heyecanlıyız. Sürpriz isimlerle konserler ve yeni performans için hemen kollarını sıvadık. Yakında güzel haberlerin duyurusunu bekliyoruz.”
“Müzikal ortaklıklar yapacağız”
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan, 1.5 milyon takipçisiyle rap ve hiphop camiasına yön veren isimler arasında yer alan Batu Karam, müzikal ortaklıkların devam edeceğini belirterek, “Ben yaşadıklarını bir alan olduğunu düşünüyorum. kendi hayran kitlem ile onların yedilerini aynı evi bir araya getirmekten keyif alıyorum.

Exit mobile version