Gökhan Atalay, “Kuruluş Osman” Dizisinin Beşinci Sezonunda

Gökhan Atalay, "Kuruluş Osman" Dizisinin Beşinci Sezonunda

Türkiye’nin reyting rekorları kıran ve dünya genelinde milyonlarca izleyicisi olan “Kuruluş Osman” dizisinin beşinci sezon kadrosuna Gökhan Atalay katıldı. Atalay, dizide Yunus Emre karakterini canlandıracak. Daha önce de “Yunus Emre” karakteriyle tanınan Atalay, bu yeni rolüyle büyük ses getireceği düşünülüyor. Dizi, 4 Ekim Çarşamba günü saat 20:00’de atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Gökhan Atalay’ın Önceki Rollerinin Etkisi

Gökhan Atalay, daha önce “Yunus Emre” karakteriyle oldukça tanınmıştı. Bu, onun “Kuruluş Osman” dizisindeki Yunus Emre karakterine ne tür bir derinlik katacağı konusunda izleyicileri heyecanlandırıyor.

Osman Bey’in Manevi Rehberi: Yunus Emre

Dizide, Osman Bey’in manevi rehberi olarak Yunus Emre’nin yer alması, Osman Bey’in içine düştüğü birçok sıkıntıda onun yolunu aydınlatacak. Bu, dizinin ilerleyen bölümlerinde ne tür etkileşimlerin olacağı konusunda izleyicilere ipuçları veriyor.

“Kuruluş Osman” Dizisinin Yeni Sezonu

Dizinin yeni sezonu, atv ekranlarında Çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek. Yapım, proje tasarımı ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği “Kuruluş Osman,” yeni sezonda da izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Exit mobile version