Gonca Vuslateri’nin “Cenazemize Hoş geldiniz” filmi ne zaman yayınlanacak? Konusu ve oyuncuları

Gonca Vuslateri’nin "Cenazemize Hoş geldiniz" filmi ne zaman yayınlanacak? Konusu ve oyuncuları

Gonca Vuslateri’nin “Cenazemize Hoş geldiniz” filmi ne zaman yayınlanacak? Konusu ne ve ve oyuncuları kimlerden oluşuyor.

“Cenazemize Hoş Geldiniz” Filmi Gösterime Giriyor

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin kendi ailesinin hikayesinden esinlenerek Doğacan Güneş Perkün ile birlikte kaleme aldığı “Cenazemize Hoş Geldiniz” filmi, 22 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Medyapım ve Ay Yapım iş birliğiyle hayata geçirilen bu proje, Vuslateri’nin senaryo yazarlığına ilk adımı olarak dikkat çekiyor.

Filmin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Film, 4 yıldır birlikte olan İrem (Sevda Erginci) ve Ozan (İsmail Ege Şaşmaz) çiftinin nişanlanacakları günü konu alıyor. İrem, ailesinin her bir üyesinin sorun çıkarmaya meyilli ve renkli karakterler olması sebebiyle nişandan gergindir. Ozan’ın anne ve babası ise aristokrat bir ailedendir ve iki aile ilk kez nişanda tanışacaktır. Ancak İrem’in ailesi, nişan günü bir dizi komik ve beklenmedik olaylar zincirini tetikler.

Beklenen Tepkiler ve İlgi

Filmin tanıtımı büyük ilgi gördü ve yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu bu yapım, izleyicileri hem güldürmeyi hem de aile içi dinamikleri sorgulamayı hedefliyor. Oyuncu kadrosunda Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Gonca Vuslateri, Erkan Can, Gözde Seda Altuner, Timur Acar, Şükran Ovalı, Şebnem Sönmez, Deniz Uğur, Hakan Meriçliler ve Güven Hokna gibi isimler yer alıyor. Ayrıca Serhat Kılıç ve Müge Boz’un konuk oyuncu olarak rol aldığı film, aile sırlarını ve renkli karakterleriyle seyirciyi şaşırtmayı vaat ediyor.

Exit mobile version