Gönül Dağı dizisinde yeni sezon hazırlıkları başladı! Yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Gönül Dağı dizisinde yeni sezon hazırlıkları başladı! Yeni bölüm ne zaman başlayacak?

TRT’nin Fenomen dizisi “Gönül Dağı” yeni sezon için sete çıkıyor! TRT’nin sevilen dizisi “Gönül Dağı”, yeni sezon için geri dönüyor. Dizi, 103. bölümde sezon arasına girmişti ve yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağı büyük bir merak konusuydu. Ancak beklenen haber geldi ve “Gönül Dağı” dizisinin 25 Ağustos’ta sete çıkması planlandığı açıklandı.

Eskişehir’in Doğal Güzelliğiyle “Gönül Dağı”

Dizi, Eskişehir’in doğal güzelliklerini gözler önüne seriyor. Anadolu’nun samimi atmosferinde sıcak ve gerçekçi insan öykülerini ekrana taşıyan “Gönül Dağı”, izleyicilerin kalbini kazanmayı başardı. Ferhat Esşsiz’in patronu olduğu Köprü Film imzalı bu dizi, yeni sezonda bazı değişikliklere sahne olacak. Bilgiler arasında, dizide 8 yıllık bir zaman atlaması yaşanacağı da yer alıyor.

Yeni Sezonda Neler Olacak?

Yahya Samancı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu “Gönül Dağı” dizisinin yeni sezonunda bazı sürprizler izleyiciyi bekliyor. Yeni sezonda kasabaya yeni bir karakterin geleceği, yeni aşkların ve heyecanların yaşanacağı belirtiliyor. Ayrıca, kadroya 2 yeni oyuncunun katılacağı da gelen bilgiler arasında.

Dizi, izleyicileriyle 25 Ağustos’ta tekrar buluşacak ve yeni sezonun tüm sürprizleriyle izleyenlerin karşısına çıkacak. “Gönül Dağı”nın yeni bölümlerini merakla bekleyen izleyiciler için geri sayım başladı.

Exit mobile version