Good Omens 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Good Omens 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Good Omens 2. sezon ne zaman yayınlanacak?Neil Gaiman’ın ortak yaratıcısı olduğu “Good Omens” dizisinin ikinci sezonu, 28 Temmuz’da Prime Video’da başlıyor. İlk sezonun büyük ilgi görmesi ve başarılı olması üzerine, Gaiman hayranları için orijinal bir hikayeyle sevilen ikiliyi yeniden ekranda görmeyi amaçlıyor. İkinci sezonun prömiyer tarihi, Terry Pratchett ile Gaiman’ın birlikte yazdığı orijinal romanın yayınlanmasının 33. yıl dönümünde duyuruldu. Dizinin altı bölümlük yeni sezonu, 240’tan fazla ülkede sadece Prime Video’da izlenebilecek.

Good Omens 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

İkinci sezon, nadir kitap satıcısı Aziraphale ve hızlı yaşayan iblis Crowley arasındaki tekinsiz dostluğu konu alıyor. Bu sezon, Londra’nın Soho semtinde rahat bir yaşam süren ikiliyi beklenmedik bir gizemle karşı karşıya getiren bir haberciyle başlıyor.

Michael Sheen’in Aziraphale ve David Tennant’ın Crowley rollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda, Jon Hamm (baş melek Gabriel), Doon Mackichan (baş melek Mikail), Gloria Obianyo (baş melek Uriel), Miranda Richardson (İblis Shax) ve Maggie Service (Maggie) gibi oyuncular da yer alıyor. Ayrıca Liz Carr (melek Saraqael), Quelin Sepulveda (melek Muriel) ve Shelley Conn (iblis Beelzebub) gibi yeni karakterler de sezonun renkli karakterleri olarak dikkat çekiyor.

Neil Gaiman, dizinin ortak yaratıcısı ve yönetici prodüktörü olarak görev yaparken, Douglas Mackinnon ikinci sezonun altı bölümünü yönetiyor ve aynı zamanda yönetici prodüktörlük görevini üstleniyor. Terry Pratchett’in varislerini temsil eden Rob Wilkins, John Finnemore ve Josh Cole da yönetici prodüktörler arasında yer alıyor. Good Omens dizisi, Amazon Studios, BBC Studios Productions, The Blank Corporation ve Narrativia ortak yapımıdır.

Kaynak: [Diziler.com – Good Omens 2. Sezon](https://www.diziler.com/haber/good-omens-2-sezon-28-temmuzda-prime-videoda-30123#ixzz83spAf4SL)

Exit mobile version