Gülcemal dizisinin çekimleri  başladı! Gülcemal’in kadrosunda  kimler var , konusu ne?

FOX'un Gülcemal dizisinin çekimleri 29 Ocak pazar günü başladı.

Gülcemal dizi çekimleri  başladı!  Gülcemal’in kadrosunda  kimler var , konusu ne? Gülcemal dizisi FOX’un merakla beklenen dizilerinin projelerinin başında geliyor. MF Yapım imzalı dizinin çekimleri Bursa’da başladı. Murat Ünalmış ile Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Eda Tezcan yazdı. Yönetmen koltuğunda Ali Balcı’nın oturduğu  dizide Murat Ünalmış “Gülcemal” Melis Sezen ise “Deva” rollerini oynuyor.

Gülcemal dizisinin çekimleri  başladı!

Dizide Sema Keçik “Zafer”, Samet Kaan Kuyucu “Mert”, İlay Erkök “Gülendam”, “Atilla Şendil “Halil İbrahim”, Nilüfer Açıkalın “Gara Ana”, Burak Can “Armağan”, Cahit Gök “Vefa”,  Meltem Akçöl “İpek”, Sabahattin Yakut “Emrullah, İpek Ayaz Kortunç “Canan”, Gökçem Çoban “Semra” rollerini canlandırıyor.

Gülcemal’in konusu ne?

Gülcemal doğanın içerisinde bir başına yaşadığı yerden mirası alabilmek için İstanbul’a doğru yola çıkar. Öte yandan Şahbaz ailesinin de mirası ele geçirmek dışında bir hedefi yoktur. Gülcemal’in ilk kez geldiği İstanbul’da eğlenceli ve komik maceralar yaşarken, büyük tehlikeler de deneyimleyecektir.

Gülcemal dizisinin çekimleri  başladı! Gülcemal'in kadrosunda  kimler var , konusu ne?

 

 

Exit mobile version