Gülcemal  ilk tanıtım izle!

Gülcemal  ilk tanıtım izle! Gülcemal dizisi MF Yapım’ın salı akşamları ekrana gelmesi planlanan FOX’un yeni dizisi… Yusuf Pirhasan’ın yönettiği, başarılı senarist Eda Tezcan Çalışkan’ın ise kaleme aldığı proje Murat Ünalmış ile Melis Sezen’i buluşturdu.

Gülcemal  ilk tanıtım izle!

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken projede Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi birbirinden başarılı ve değerli oyuncu rol alıyor.

Gülcemal  ilk tanıtım izle!

Dizi; annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva’nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor… Gülcemal’in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecektir? Peki Deva? Nihayet teslim olduğunda, anlayacak mıdır bu aşkın imkansız olduğunu?

Gülcemal  ilk tanıtım izlemek için tıklsyın…

Exit mobile version