Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel’e 100. yıl damgası

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel'e 100. yıl damgası

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel” programı, 2024’e girerken Pazar akşamı yayınlanacak ve birçok ünlü ismi ağırlayacak. Ali Sunal’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan bu özel program, eğlenceli ve samimi bir yılbaşı eğlencesi vaat ediyor.

Programın Öne Çıkan Noktaları

  • Ünlü Konuklar: Program, Norm Ender, 90’lar, Nazan Öncel, Yasemin Yalçın ve Deniz Baysal gibi tanınmış isimleri konuk ediyor.
  • Özel Performanslar: Yasemin Yalçın, “Sürahi Nine” tiplemesiyle skeçlere renk katarken, Deniz Baysal yeni yılın ilk doğan bebeklerinden birini canlandırıyor.
  • Cumhuriyet’in 100. Yılına Özel: Norm Ender, Cumhuriyet’imizin 100. Yılına ithafen yazdığı “Parla” isimli marşı seslendiriyor ve bu an, seyirciler tarafından coşkuyla karşılanıyor.

Güldür Güldür Show – 357.Bölüm Tanıtımı (Yılbaşı Özel)

Programın Diğer Detayları

  • Müzikal Performanslar: Nazan Öncel “Hay Hay” şarkısını seslendiriyor. Ali Sunal’ın müzik öğretmenleri Eda Özülkü ve Metin Özüllü çifti, Seyyal Taner, Sibel Alaş ve Jale ile 90’ların unutulmaz şarkılarını seslendiriyor.
  • Görsel Şovlar ve Sihirbazlık Gösterisi: Programda sihirbazlık gösterisi de yer alıyor ve Ali Sunal, seyircilerle esprili skeç aralarında sohbet ediyor.
  • Yılbaşı Anıları: Programı izlemeye gelen seyirciler ilginç yılbaşı anılarını paylaşıyor.

Program, 2024 yılının huzur, bereket ve sevgi getirmesini temenni ederek, eğlenceli ve keyifli bir yılbaşı akşamı sunmayı hedefliyor. “Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel” programı, 20.00’de Show TV’de yayınlanacak.

Exit mobile version