Günlük burç yorumları! 16 Mart Perşembe burç yorumu

Günlük burç yorumları! 16 Mart Perşembe burç yorumu. 16 Mart’ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? 16 Mart günlük burç yorumlarını açıkladı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Günlük burç yorumları

KOÇ

Kafanızda kendi kendinize yaptığınız konuşmaları gerçeğe ne kadar yansıttığınızı düşünebilirsiniz. İçinizden geçenleri saklamak yerine ortaya çıkarmanız gereken konuları gündeme taşımalısınız. Attığınız adımların size nasıl yollar çıkaracağını bilemiyor olsanız da denemekten vazgeçmemelisiniz.

BOĞA

Hayata karşı sorumluluklarınızı düşünmelisiniz. Üzerine düşmeniz gereken konular karşısında inisiyatif almanızda fayda var. Önünüze bir imkan çıktığında bunu değerlendirmenin size neler kaybettireceğini değil kazandıracağını hesaba katarak hareket edin.

İKİZLER

İş hayatınızda ayağınıza çelme takılan durumlarla karşılaşabilir, bazı konularda ya da insanlar hakkında yanıldığınızı fark edebilirsiniz. Bunlara karşı yeni bir duruş sergilemek gerekebilir. İyi niyetinizi ve iş bitiriciliğinizi koruyun, en çok bunun faydasını göreceksiniz.

Günlük burç yorumları! 16 Mart Perşembe burç yorumu

YENGEÇ

Yolculuklarla ilgili işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bir süredir istediğiniz, hazırlığını yaptığınız her şeye daha yakın olduğunuzu düşünebilirsiniz. Dikkatli olmak ve yaptığınızın bilincine varmak pek çok tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

ASLAN

Baskı hissettiğiniz bazı konularla yüzleşmeniz ve bir savunma mekanizması kurmanız gerekebilir. Neye bağımlı olduğunuzu bilirseniz bunu düzeltmeniz de o kadar kolay olabilir. Ekonomik beklentilerinizin gerçekleşmesi yüksel olsa da hayal kırıklığı yaşama ihtimalini de hesaba katmalısınız.

BAŞAK

Dalgın ve kendi halinde bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Bunu kendinizi, zihninizi dinginleştirmek için yapmak yerine bir kurban psikolojisine dönüştürmemeye dikkat etmelisiniz. Olaylara ve işle ilgili konulara çok fazla anlam yüklememek yükünüzü hafifletebilir.

TERAZİ

Beslenme düzeninizi kurarken alerjen gıdalara, zehirlenme ya da rahatsızlık getirecek ürünlere yer vermemeye dikkat etmelisiniz. İyileşmeye başladığınızı düşünerek tedavilerinizi yarım bırakmamalısınız. Dalgınlıkların getireceği küçük ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.

AKREP

Ne yaşadığınızı bilmek isteyebilir, kendinizi ve sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Bazen serbest kalmak, akışa teslim olmak tüm sorularınıza yanıt verebilir. Çevrenizde, özel hayatınızda karşılaştığınız durumlar karşısında gözünüzdeki perdeyi aralamaya çalışmak önemli bir adım olabilir.

YAY

Yönünüzü kaybetmiş, kendinizi aidiyetten yoksun hissedebilirsiniz. Bunu baz alarak yer değişikliği yapmak gibi durumları gündeme getirebilirsiniz. Ancak fikirleriniz değişken ve net olmayacağı için karar almak için acele etmemenizde fayda var.

 

Exit mobile version