Gupse Özay’ın Lohusa filmi ne zaman yayınlanacak? Çekimler tamamlandı

Gupse Özay'ın Lohusa filmi ne zaman yayınlanacak? Çekimler tamamlandı

Gupse Özay’ın merakla beklenen yeni filmi “Lohusa”nın çekimleri sona erdi. Film, Kıvanç Baruönü tarafından yönetildi ve yapımcılığını Muzaffer Yıldırım üstlendi. Çekimler, İstanbul’un çeşitli semtlerinde ve platolarda gerçekleşti. Filmin son set günü, Beykoz Kundura Fabrikası’nda kutlandı. Oyuncu kadrosunda Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Su Şanad, Elif Nur Kerkük ve Feri Baycu Güler gibi isimler yer alıyor.

Gupse Özay’ın “Lohusa” Filmi Ne Zaman Yayınlanacak

“Lohusa”, bir anne ve babanın doğum sonrası ilk 40 gününde yaşadıkları komik olayları konu alıyor. Filmin ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Merakla beklenen bu yapım, 19 Ocak 2024’te sinema severlerle buluşacak.

Çekim Süreci ve Mekanlar

Film, 6 haftalık bir çekim sürecinin ardından tamamlandı. Çekimler, İstanbul’un Bebek, Beykoz, Moda, Polenezköy ve Topkapı gibi farklı semtlerinde gerçekleştirildi. Bu mekanlar, filmin çeşitliliğine ve görsel zenginliğine katkı sağladı.

Bu film, Gupse Özay’ın oyunculuk kariyerindeki yeni bir adımı temsil ediyor ve onun komedi alanındaki yeteneğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Özay’ın hayranları ve sinema izleyicileri, “Lohusa”nın gösterime girmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Exit mobile version