Gürhan Altundaşar Şahane Hayatım dizisinde

Gürhan Altundaşar Şahane Hayatım dizisinde

FOX’un popüler dizisi “Şahane Hayatım”, yeni sezonu için güçlü kadrosunu daha da genişletiyor. Dizi, çok konuşulan senaristi Meriç Acemi’nin imzasını taşıyor. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Gökçe Eyüboğlu, Nesrin Cavadzade, Erman Cihan ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerle dikkat çeken dizinin kadrosuna bir yeni isim daha ekleniyor.

Gürhan Altundaşar Kadroya Dahil Oldu

“Güldür Güldür Show”, “Çok Güzel Hareketler 2” ve “Hazine” gibi projelerde önemli roller üstlenen Gürhan Altundaşar, “Şahane Hayatım” dizisine katıldı. Altundaşar, dizide komiser Mesut’un (Onur Tuna) emniyetteki mesai arkadaşı Yılmaz karakterini canlandıracak.

Dizinin Yeni Sezonu Merakla Bekleniyor

Kimlik değiştirerek bambaşka bir hayata adım atan Şebnem’in hikayesini anlatacak olan “Şahane Hayatım”, aksiyon yönüyle de izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Dizinin yeni sezon çekimlerine bu hafta başlanacak ve afiş çekimi de bugün gerçekleştirilecek.

Dizi Kadrosu Güçleniyor

“Şahane Hayatım”ın kadrosuna eklenen Gürhan Altundaşar gibi isimler, dizinin yeni sezonunda nasıl bir etki yaratacak merak konusu. Özellikle Altundaşar’ın canlandıracağı Yılmaz karakterinin, dizideki hikayesi ve etkileşimleri izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

“Şahane Hayatım”ın yeni sezonu için beklentiler oldukça yüksek. Dizinin güçlü kadrosu, sürükleyici hikayesi ve yeni katılan oyuncularıyla yeni sezonda da izleyicileri ekran başına toplaması bekleniyor.

Exit mobile version