Güzel Günler’e flaş oyuncu! Güzel Günler kadrosuna kim dahil oldu!

Güzel Günler’e flaş oyuncu! Güzel Günler kadrosuna kim dahil oldu! Güzel Günler dizisi sıcak hikâyesiyle son dönemin en kaliteli projeleri arasında yer alıyor. Ülkemizin birçok unutulmaz dizisine imza atan Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı oturuyor. Dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılıyor.

Güzel Günler’e flaş oyuncu!

TMC’nin Güzel Günler dizisi pazar akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Selin Tunç’un yazdığı, Gürsel Çelik ve Aslı Demirer’in de müziklerine imza attı. Zeynep Camcı ile Olgun Toker’in hayat verdiği Altan ve Atakan’ın arasında kıskançlık krizlerine neden olacak oyuncu Enes Demirkapı dahil oldu. Başarılı yıldız sürpriz bir isimle dizide seyirci karşısına çıkacak.

Güzel Günler'e flaş oyuncu! Güzel Günler kadrosuna kim dahil oldu!

“Güzel Günler” Binnur Kaya (Kıymet), Ecem Erkek (Füsun), Leyla Tanlar (Selma), Zeynep Çamcı(Altan), Olgun Toker (Atakan), Burak Dakak (Mihran) ve Yıldıray Şahinler (Hakim), Seray Gözler (Saliha), Orkuncan İzan (Feyyaz), Duygu Köse (Leylim) , Oya İloğulları (Alya), Dora Dalgıç (Ayşim), Enginay Gültekin (Dilşat)  ve Edip Saner’den (Çetin) oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Enes Demirkapı Kimdir?

1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiş olan Enes Demirkapı, 1.82 metre boyunda, 74 kilo ve Yeşil gözlüdür.Oyunculuk konusunda eğitim alan isim 2018 tarihinden itibaren dizilerde yer almaya başlamıştır. İlk defa kamera karşısına 2017 yılındaki Tarkan’ın Yolla isimli şarkısının klibi için geçmiş olan isim, bu klipte dans eden erkeklerden biri olmuştur. Bu klipten sonra ise konumuzun ilk satırında belirttiğimiz gibi oyunculuğa başlamış ve Gülperi dizisinde Gökhan karakteri ile ekranlara gelmiştir.

Genç oyuncunun dizide gerçekleştirmiş olduğu oyunculuk gelecek için umut vermiş ve diziyi takip eden fanlar tarafından çok sevilmiştir. Özellikle dizide canlandırdığı Gökhan karakteri ile Bedriye karakterinin aşkı dizi severlerin ilgisini çekmiştir. Gerçek yaşamında fotoğraf çekilmeyi çok seven [saritext]Enes Demirkapı[/saritext], ayrıca değişik yabancı ülkeleri gezmekten çok hoşlanıyor.Kimdirkim.com Instagram hesabı bulunan oyuncu Twitter kullanmayan ünlülerden biri. Zamanını genellikle arkadaşları ve kedisiyle birlikte geçiren oyuncu, kedisinin fotoğraflarını da arada bir Instagram’dan paylaşıyor. Hayvanları çok sevdiği paylaşımlarından da anlaşılan genç isim bakalım hangi yeni projelerde bulunacak?

Exit mobile version