Halil İbrahim Ceyhan Emanet dizisinden neden ayrıldı?

Halil İbrahim Ceyhan Emanet dizisinden neden ayrıldı?

Halil İbrahim Ceyhan Emanet dizisinden neden ayrıldı? Kanal 7’nin başarılı dizisi Emanet’te değişim devam ediyor. Dizide 3 sezon boyunca Seher karakteriyle kadın başrol oyuncusu olarak yer alan Sıla Türkoğlu, Emanet’ten ayrılarak Kızılcık Şerbeti dizisinde yer almaya başlamıştı. Ancak bu kez, Emanet’in erkek başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan’ın da diziden ayrılacağı haberleri gündeme geldi. Ceyhan, 3 sezon boyunca Yaman karakterine hayat verdiği Emanet’ten ayrılma kararı aldı.

Halil İbrahim Ceyhan Emanet dizisinden neden ayrıldı?

Halil İbrahim Ceyhan’ın neden Emanet’ten ayrıldığı sorusuna gelince, ünlü oyuncu Emanet dizisinde başarılı bir performans sergilemesine rağmen, kariyerine yeni bir şeyler ekleyebilmek için diziden ayrılmayı tercih etti. Ceyhan, 2023-2024 sezonunda prime time’da yayınlanacak bir diziden teklif aldı ve bu teklifi kabul etti.

Halil İbrahim Ceyhan’ın, Emanet’ten ayrılıp başka bir projede yer alacak olması, dizinin hayranlarını üzdü. Ancak Ceyhan’ın bu kararı, kariyerine yön vermek için aldığı bir adım olarak değerlendiriliyor.

Exit mobile version