Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisi ne zaman başlayacak? İşte dizinin konusu

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisi ne zaman başlayacak? İşte dizinin konusu

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ün yeniden bir araya gelmesi, Türk dizi ve sinema sektöründe heyecan yaratan bir gelişme. İkili, geçmişteki başarılı iş birliklerini bu yeni projede de sürdürmeyi hedefliyor. “Yarınlar Yokmuş Gibi” dizisinin, her iki oyuncunun da yeteneklerini sergileyebilecekleri bir platform olması ve izleyiciler tarafından merakla beklenen bir yapım olması bekleniyor.

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün Yeniden Bir Arada

Türk dizi ve sinema dünyasının önemli isimlerinden Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün, yeni bir projede yeniden bir araya geliyor. İkili, Gain platformu için O3 Medya’nın çekeceği 4 bölümlük “Yarınlar Yokmuş Gibi” adlı projede başrolü paylaşacak. Bu proje, Ergenç ve Büyüküstün’ün 2017 yılında Ferzan Özpetek’in “İstanbul Kırmızısı” filminin ardından ikinci kez aynı yapımda buluşmalarını sağlayacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay oturacak.

Dizinin Senaryosu ve Teması

Dizinin senaryosu, Ekin Atalar tarafından, Sienna Miller ve Michael Buscemi’nin 2007 yapımı “İnterview” (Görüşme) filminden esinlenerek kaleme alındı. Bu film, bir pembe dizi yıldızı ile onunla röportaj yapan bir gazetecinin hikayesini beyazperdeye taşımıştı. “Yarınlar Yokmuş Gibi” dizisinin de benzer bir temaya sahip olması bekleniyor.

Exit mobile version