Haluk Levent deprem bölgesine yardım yapan ünlüleri açıkladı!

Haluk Levent deprem bölgesine yardım yapan ünlüleri açıkladı! Dün Sabah saatlerinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yaşanan felaketin ardından tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber oldu. Ünlü şarkıcı ve AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü isimleri açıkladı.

Haluk Levent deprem bölgesine yardım yapan ünlüleri açıkladı!

6 Şubat saat 4.17’de, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’ı da sarstı. AFAD, 13.24 sıralarında 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede 7.6 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu. Merkez üssünün Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olduğu açıklandı.

Twıtter hesabından uyardı

Şarkıcı kimliğinin dışında kurucusu olduğu AHBAP platformu aracılığıyla yaptığı yardımlarla da adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, tüm ülkeyi kahreden depremin ardından; “Böyle bir felakette bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız lütfen ama lütfen şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor. Şimdiden ‘Şu kadar kamyon yollayalım şuraya şunu yollayalım’ gibi tweetler gördüm. Yapmayın! Etmeyin! Çalışmalar felç oluyor sonra” uyarısında bulundu.

Haluk Levent deprem bölgesine yardım yapan ünlüleri açıkladı!

Exit mobile version