Hande Erçel Burak Deniz’in İki Yabancı dizisine bomba isim!

Hande Erçel Burak Deniz’in İki Yabancı dizisine bomba isim! Hande Erçel ile Burak Deniz’in başrollerini paylaşacağı “İki Yabancı” dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Hande Erçel Burak Deniz’in İki Yabancı dizisine bomba isim!

Hande Erçel şu günlerde Hakan Sabancı’yla yaşadığı ilişkiyle gündemde… Paris tatili dönüşü sevgilisiyle ilk kez röportaj veren ve yeni beraberliğini onaylayan Erçel, yakında yeni dizisi “İki Yabancı” için sete çıkacak. Erçel’in başrolünü Burak Deniz’le paylaştığı dizinin mart ortasında çekimlerinin başlaması planlanıyor. Tims&B imzalı diziyle usta aktör Cem Davran’ın da anlaştığı öğrenilmişti.

Hande Erçel Burak Deniz’in İki Yabancı dizisine bomba isim!

Yeni gelen bilgilere göre dizinin kadrosuna müzik dünyasındaki başarısı kadar oyunculuğuyla da beğeni toplayan Feridun Düzağaç da katıldı. Başarılı kadın yönetmenlerimizden Neslihan Yeşilyurt’un çekeceği, Ethem Özışık’ın ise yazdığı dizide Hande Erçel “Leyla” karakterine hayat verecek. Dizi FOX’ta seyirciyle buluşacak.

Burak Deniz: İki Yabancı dizisinin erkek başrol oyuncusu Burak Deniz, son dönemde Maraşlı ve Yarım Kalan Aşklar dizilerinde yer almış bir oyuncudur. 32 yaşındaki Burak Deniz, 18 Mart Üniversitesinde Sanat Tarihi mezunudur. Yakışıklı oyuncu Burak Deniz, daha önce Tatlı Küçük Yalancılar, Aşk Laftan Anlamaz ve Bizim Hikaye gibi dizilerde de yer almıştır. Burak Deniz Deniz Büşra Develi ile sevgilidir ve 1.82 cm boyunda ve 77 kg ağırlığındadır.

Hande Erçel: Türkiye’nin en güzel oyuncularından biri olarak kabul edilen Hande Erçel, İki Yabancı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak. 30 yaşındaki Hande Erçel, Mimar Sinan Üniversitesinde oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Azerbaycan’da bir güzellik yarışmasında Türkiye’nin dikkatini çeken Hande Erçel, Güneşin Kızları dizisi ile ünlü olmuş ve sonrasında Aşk Laftan Anlamaz, Siyah İnci, Halka, Sen Çal Kapı ve Azize gibi dizilerde yer almıştır. Hande Erçel şarkıcı Murat Dalkılıç ile sevgilidir ve 1.76 cm boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır.

Cem Davran: İki Yabancı dizisinin oyuncu kadrosunda Cem Davran da yer alacak. Cem Davran, son yıllarda Aşkın Tarifi, Yarım Kalan Aşklar ve Kardeş Çocukları gibi dizilerde rol almıştır. İstanbul doğumlu olan Cem Davran, 1958 yılında doğmuş ve Yıldız Teknik Üniversitesinde Elektrik Mühendisliği eğitimi almıştir. Tiyatroyu İstanbul Şehir Tiyatrolarında sevmiş ve Ruhsar dizisiyle oyunculuk kariyerinde zirve yapmıştır. 2023 yılında Hakime Hanım dizisinde yer almıştır ve 78 Kg ağırlığında ve 177 cm boyundadır.

 

Exit mobile version