Hande Erçel ve Hakan Sabancı’dan tatil fotoğrafları

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı’nın aşkı hızla ilerlerken, çiftten yeni tatil fotoğrafları geldi. İtalya’da tatillerine devam eden ikili, son zamanlarda birlikte paylaşımlar yapmaya başladı. Hande Erçel, önceki gün Portofino’da tekne keyfi yaparken çekilen kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı’dan tatil fotoğrafları

Ünlü çift, İtalya’nın gözde plajlarından Paraggi’de romantik anlar yaşadıkları görüntülerle gündeme gelmişti. Şimdi ise Portofino’da tekne keyfi yapan Hande Erçel ve Hakan Sabancı, deniz ve güneşin keyfini çıkarmaktan mutluluk duyuyor. Hande Erçel’in leopar desenli bikinisiyle poz verdiği fotoğrafları, “denizkızı” emojisiyle Instagram hesabında takipçileriyle paylaşması dikkat çekti. Hande Erçel’e tekne keyfinde yakın arkadaşı Mihre Mutlu da eşlik etti.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan tatil fotoğrafları

Hande Erçel ve Hakan Sabancı’nın İtalya tatiliyle ilgili detaylar ve çiftin birlikte geçirdiği keyifli anlar, takipçileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Aşklarını açıkça paylaşan çiftin bir sonraki durakları ve tatil planları merakla bekleniyor.

Exit mobile version