Hatice Aslan Bahardan Önce dizisinde

Hatice Aslan Bahardan Önce dizisinde

Show TV’de yayınlanacak olan “Bahardan Önce” dizisinin oyuncu kadrosuna Hatice Aslan da katıldı. Hatice Aslan, geçen yaz “Ya Çok Seversen” dizisinin finalinin ardından “Adım Farah” ile anlaşmıştı ve şimdi MF Yapım’ın “Bahardan Önce” dizisinde “Nevra” rolünü üstlenecek. Ayça Üzüm tarafından yazılan ve “Doktor Cha” uyarlaması olan bu dizide, Demet Evgar (Bahar), Mehmet Yılmaz Ak (Timur), Buğra Gülsoy (Timur), Ecem Özkaya (Rengin), Demirhan Demircioğlu (Aziz Uras), Elit Andaç Çam (Çağla), Nilsude Albayrak (Seren), Alisa Sezen Sever (Sezen) ve Sena Kalıp (Parla) gibi isimler başlıca rolleri canlandıracak.

Dizinin Konusu ve Teması

“Bahardan Önce”, doktorluk mesleği ve hastane ortamında geçen bir hikâyeyi konu alıyor. Dizi, kişisel ve mesleki yaşamları iç içe geçmiş karakterlerin hikâyelerini anlatıyor.

Bahardan Önce: Oyuncu Kadrosu ve Karakterler

Hatice Aslan, dizide “Nevra” karakterini canlandıracak. Demet Evgar, Bahar karakteriyle; Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy ise Timur karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Diğer önemli rolleri Ecem Özkaya, Demirhan Demircioğlu, Elit Andaç Çam, Nilsude Albayrak, Alisa Sezen Sever ve Sena Kalıp üstleniyor.

Dizinin Yapım ve Yayın Bilgileri

Dizi, MF Yapım tarafından hazırlanıyor ve Show TV’de yayınlanacak. “Bahardan Önce”, Ayça Üzüm’ün yazdığı bir “Doktor Cha” uyarlaması olarak dikkat çekiyor. Dizinin yayın tarihi ve diğer detayları henüz netleşmemiş olsa da, sağlık sektörü ve doktorların yaşamını konu alan bu yapım, izleyiciler için farklı bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Exit mobile version