Hayatla Barış” Filminin Okuma Provası Gerçekleşti!

Hayatla Barış" Filminin Okuma Provası Gerçekleşti!

Taner Ölmez, Gürkan Uygun, Bülent İnal, Nazan Kesal ve Biran Damla Yılmaz gibi ünlü isimleri bir araya getiren “Hayatla Barış” filminin çekimlerine başlanıyor.

Film Hakkında Detaylar

“Hayatla Barış” filminin okuma provası bugün gerçekleştirildi. Film, Ampute Milli Takımı’nın gözde yıldızı Barış Telli’nin hayat hikayesini anlatacak. Salı günü sete çıkacak olan bu film, Four Story Prodüksiyon imzasını taşıyor. Filmin yönetmenliğini Ekin Pandır yaparken, senaryosunu Caner Erzincan ile Koray Yeltekin birlikte kaleme aldı.

Oyuncu Kadrosu

Taner Ölmez, filmde Barış Telli karakterine hayat verecek. Barış’ın çocukluğunu Arben Akış, annesi Aysel karakterini Nazan Kesal, babası Ali karakterini ise Gürkan Uygun canlandıracak. Barış’ın partneri Zeynep karakterini Biran Damla Yılmaz oynayacak. Filmde ayrıca Erkan Üçüncü “Hadi Neşet”, Alara Turan “Pınar”, Mekin Sezer “Cengiz”, Gurur Çiçekoğlu “Ferhat” ve Devrim Kabacaoğlu “Serkan” rolleriyle izleyici karşısına çıkacak.

Bu film, Barış Telli’nin hayat hikayesini anlatan etkileyici bir yapım olacak ve izleyicileri derinden etkileyeceği düşünülüyor.

Daha fazla bilgi için Hayatla Barış hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version