Hazar Ergüçlü ile Ekin Koç sevgili mi?

Hazar Ergüçlü ile Ekin Koç sevgili mi?

Hazar Ergüçlü ile Ekin Koç sevgili mi? Ünlü oyuncular Hazar Ergüçlü, Ekin Koç ve Erkan Kolçak Köstendil, İran asıllı Amerikalı yönetmen Alireza Khatami’nin yöneteceği Metamorph adlı filmin başrollerini paylaşacaklar. Filmin konusu ve yayın tarihi henüz belli değil, ancak çekimler yaz aylarında yapılacak. Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç’un ilişkisi hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Hazar Ergüçlü ile Ekin Koç sevgili mi?

Son dönemde Türkiye’nin en popüler oyuncularından Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç, aşk dedikoduları ile gündeme geliyor. İkilinin birlikte başrol oynayacakları yeni film projesi ise merak konusu oldu.

İran asıllı Amerikalı yönetmen Alireza Khatami’nin yöneteceği Metamorph adlı film, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrollerini paylaşacağı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Üç oyuncunun birlikte fotoğraf paylaşması ve yönetmenle bir araya gelmesi, bu film projesinin heyecanla beklenmesine neden oldu.

Metamorph filminin konusu henüz belli olmasa da, üç oyuncunun birlikte oynayacak olmaları, projenin merak uyandırmasını sağladı. Film, yaz aylarında çekimlerine başlanacak ve yayın tarihi ile yayın platformu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç arasındaki aşk iddiaları ise film projesi kadar konuşuluyor. İkili, birlikte sık sık görüntülense de henüz ilişkileri hakkında resmi bir açıklama yapmadılar. İkili, 2020 yılında vizyona giren ve birlikte oynadıkları “Aşk 101” dizisiyle de adından sıkça söz ettirmişti.

Hazar Ergüçlü, oyunculuğa 2013 yılında “Benim Dünyam” filmiyle adım atmıştı. Ardından “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çekti. “Medcezir”, “Kördüğüm”, “Bozkır” ve “Bir Baskadir” gibi dizilerde de rol alan Ergüçlü, son olarak “Alev Alev” dizisinde canlandırdığı Cemre karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Ekin Koç ise ilk olarak “Sana Bir Sır Vereceğim” dizisi ile ekranlara gelmişti. “Kösem Sultan”, “Güneşi Beklerken”, “Aşk 101” ve “Baraj” gibi yapımlarda da rol alan Koç, son olarak “Gönül Dagi” dizisinde oynadı.

İkili, son dönemde birlikte fotoğraf paylaşarak aşk dedikodularını iyice alevlendirdi. Ancak henüz ilişkileri hakkında resmi bir açıklama yapmadılar. İkili, birlikte oynayacakları Metamorph filminde nasıl bir performans sergileyecekleri ise merak konusu.

Filmin yönetmeni hakkında

Öte yandan, Metamorph filminin yönetmeni Alireza Khatami, son yıllarda adından sıkça söz ettiren bir isim. İran’da doğmuş olan Khatami, “Los Angeles Times”, “Variety” ve “Screen International” gibi önemli yayın organları tarafından “keşfedilmiş” ve yükselen yönetmenler arasında gösterilmiştir. “Oblivion Verses” adlı filmiyle 2018 yılında Cannes Film Festivali’ne katılan Khatami, eleştirmenlerden tam not almıştı.

Exit mobile version