Hicran 75. bölüm fragmanı izle! Youtube Hicran yeni bölüm fragmanı izle

Hicran 75. bölüm fragmanı izle! Youtube Hicran yeni bölüm fragmanı izle

Hicran 75. bölüm fragmanı izle. Youtube Hicran  yeni bölüm fragmanı izle. Kanal D’de yayınlanan Hicran yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluştu. Hicran ilgi çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Hicran 75. bölüm fragmanı izle.

Hicran 75. bölüm  fragmanı izle!

Başrollerini; Nisa Sofiya Aksongur, Zehra İrem Elçin ve Berk Bakioğlu’nun paylaştığı Hicran’da aşkı hiç tatmamış bir adam olan Emre’yle (Berk Bakioğlu), kaybettiğini sandığı bebeğini bulma umuduyla nefes alan Hicran (Zehra İrem Elçin) ve Melek’in (Nisa Sofiya Aksongur) hikayesi ile 75. Bölüm fragmanı yayınlandı  youtube sayfasından ulaşabilirsiniz.

Hicran 74. bölüm özeti

Hicran konakta Emre’yi yerde baygın halde yatarken bulmuştur. Yeliz gizlice Soner’i takip ederek mekanına gelmiştir. Soner fark eder ve Yeliz’i teslim alır. Emre ve Hicran konakta bir başınadır. Emre hastaneye gitmeyi kabul etmez, eve doktor çağrılır. Eliz Hicran hakkında bilgi almak için mahalleye evine gider. Soner’le karşılaşır, takip eder. Emre konakta kaza geçirmiş baygın halde yerde yatarken Hicran konağa gelir, Emre’yi baygın halde bulur, Hicran, kendi kızı olduğunu bilmeden bakıcılık yapmak için geldiği konakta hem yıllar önce kaybettiği kızını bulacak

Exit mobile version