Hilal Altınbilek’in Yeni Dizisi: Şahane Hayatım

Hilal Altınbilek'in Yeni Dizisi: Şahane Hayatım

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, son dönemde adından sıkça söz ettiren projelere imza atmaya devam ediyor. Geçen haftalarda Ay Yapım ile anlaşma imzalayan Altınbilek’in yeni projesi de belli oldu. Oyuncu, Ay Yapım’ın yeni sezon dizisi “Şahane Hayatım”da başrol oynayacak.

Hilal Altınbilek yeni dizisiyle gündem

Hilal Altınbilek, birkaç ay önce Ay Yapım ile el sıkışmıştı ve güzel oyuncunun adı, şirketin bu sezon yapacağı birkaç projede geçiyordu. Şimdi ise kesinleşen bilgilere göre Altınbilek, “Şahane Hayatım” dizisinde başrol oynayacak. Dizi, senaryosunu başarılı kalem Meriç Acemi’nin yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak’ın oturduğu bir yapım olacak. Hilal Altınbilek, bu projede Onur Tuna ile başrolü paylaşacak ve “Şebnem” karakterine hayat verecek.

“Şahane Hayatım” dizisinin senaryosunu çok beğenen Hilal Altınbilek, projenin ön hazırlık çalışmalarına başladı. Dizi, FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak ve cast çalışmaları hızla devam ediyor.

Bu yeni proje, Hilal Altınbilek’in kariyerinde önemli bir adım olacak gibi görünüyor. Oyuncunun performansını merakla bekleyen hayranları için Ağustos ayı, heyecan dolu günleri beraberinde getirecek.

Exit mobile version