İbrahim Tatlıses Kirli Sepeti dizisini öve öve bitiremedi

İbrahim Tatlıses Kirli Sepeti dizisini öve öve bitiremedi

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-01-12 05:17:52Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

İbrahim Tatlıses Kirli Sepeti dizisini öve öve bitiremedi. İşte sevilen dizi hakkında İbrahim Tatlıses’in söyledikleri sözler.

İbrahim Tatlıses’ten “Kirli Sepeti”ne Övgü: “Oynamıyor, Resmen Yaşıyorlar”

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, son dönemin dikkat çeken dizilerinden “Kirli Sepeti”ne övgüler yağdırdı. MedYapım imzalı dizinin pazar akşamları seyirciyle buluştuğunu ve Tatlıses’in de dizinin tutkunları arasına katıldığını belirtti.

İlk İzlenimler ve Bağlantı

Tatlıses, diziyi başta isminden dolayı izlemediğini ancak bir kez şans verdiğinde kendini hikayenin akışına kaptırdığını ifade etti. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kirli Sepeti’ndeki tüm oyuncuları tebrik ediyorum. İsminden dolayı izlemiyordum, ‘Hele bi bakayım’ dedim. Bakmaz olaydım, hiç bir bölümünü kaçırmıyorum… Oynamıyorlar resmen yaşıyorlar, herkesi tebrik ediyor ve alkışlıyorum…” sözleriyle dizinin oyuncu kadrosuna hayranlığını dile getirdi.

Dizinin Etkisi ve Sanatçının Tepkisi

“Kirli Sepeti”, oyuncu kadrosunun gerçekçi performanslarıyla izleyicilerden tam not almayı başardı. Tatlıses’in bu övgü dolu sözleri, dizinin ne kadar başarılı bir iş çıkardığının altını çiziyor ve diğer izleyicilere de diziyi izlemeleri için bir neden sunuyor.

Exit mobile version