Ilgaz Savcı öldü mü, yaşıyor mu? Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinden ayrıldı mı?

Kanal D’nin Yargı dizisi 62. bölümünde Ilgaz savcı, Turgut Ali tarafından sırtından vuruldu ve hayatını kaybetti. Turgut Ali’nin rüşvet almasının nedenini açıkladığı bölümde, Ilgaz’ın kendisine merhamet etmesini sindiremeyen Turgut Ali, Ilgaz’ın arkasını döndüğü sırada sırtına iki el ateş etti. İşbirlikçisi Ömer, Ilgaz’ı bir çöp konteynerine atmadan önce Eren’e mesaj attı ve Ilgaz’ın telefonundan da Eren’e ulaşıldı. Ceylin gözaltına alındı ve elindeki kanlı bıçak Gökhan’a ait çıktı. Kaan Urgancıoğlu’nun diziden ayrılıp ayrılmadığı ise bilinmiyor. Ilgaz Savcı öldü mü, yaşıyor mu?? Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinden ayrıldı mı?

Evet, Kanal D’nin Yargı dizisinde başrol oynayan Kaan Urgancıoğlu, diziden ayrıldı. Yargı dizisinin sezon finalinde, Ilgaz savcı karakterinin öldüğü ve Ceylin’in tutuklanacağı ortaya çıktı. Bu nedenle, Kaan Urgancıoğlu’nun diziden ayrılacağı haberleri de gündeme geldi.

Ilgaz Savcı öldü mü, yaşıyor mu? Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinden ayrıldı mı?

Ilgaz Savcı öldü mü?

Ülkemizin sevilen televizyon dizilerinden biri olan Yargı, 62 bölümdür seyirciyle buluşuyor. Dizi, İstanbul’da görev yapan savcı Ilgaz ve onun yanında yer alan komiser Ceylin’in adalet için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Dizi, bu yönüyle izleyicilerin takdirini kazanırken, son bölümünde yaşanan dramatik olaylarla da büyük bir etki yarattı.

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın 62. bölümünde, Ilgaz savcı karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu sırtından vurularak öldürüldü [1]. Bu olay, dizideki başrol ayrılığı habercisiydi ve Urgancıoğlu’nun diziden ayrıldığı doğrulandı.

30 Nisan 2023 Pazar akşamı ekrana gelen 62. bölümde, Ilgaz savcı Turgut Ali tarafından sırtından vurularak hayatını kaybetti. Bu olay, dizinin takipçileri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı ve hemen ardından Ilgaz savcının ölüp ölmediği, neden öldüğü ve Kaan Urgancıoğlu’nun diziden ayrılıp ayrılmadığı gibi konular merak edilmeye başlandı.

Dizinin hayranları, Turgut Ali’nin yanlış yola sapmasıyla başlayan hikayenin, Ilgaz’ın vurulmasıyla daha da gündem olacağını beklemiyorlardı. Turgut Ali’nin rüşvet almasının nedenini açıklaması, Ilgaz’ın kendisine merhamet edip ikinci bir şans daha vermesini sindirememesiyle sonuçlandı. Ilgaz arkasını dönmesiyle birlikte Turgut Ali, Ilgaz’ın sırtına iki el ateş etti ve savcı yere yığıldı.

Olay yerine gelen Ömer, Turgut Ali’yi adliyeye gönderdi ve hiçbir şey olmamış gibi davranmasını istedi. Ancak daha sonra, İstanbul Emniyeti’nde görev yapan baş komiser Eren, Ilgaz’ın telefonundan gelen mesaj sayesinde Ilgaz’ın cesedini bir çöp konteynerinde buldu.

Eren, Ilgaz’ı hastaneye yetiştirmeye çalıştı ancak maalesef savcı yolda hayatını kaybetti. Bu olay, dizinin hayranlarını şok etti ve dizinin bundan sonra nasıl devam edeceği konusunda büyük bir merak yarattı.

Bazı izleyiciler, Kaan Urgancıoğlu’nun diziden ayrılıp ayrılmadığını da merak etti. Ancak, henüz böyle bir açıklama yapılmadı. Ilgaz savcının ölümü, dizi için büyük bir kayıp olarak görülüyor ve dizinin bundan sonra nasıl bir hikayeyle devam edeceği konusunda da izleyicilerin beklentisi yüksek.

Yargı, Türkiye’deki adalet sistemini anlatması ve hukukun üstünlüğüne vurgu yapması açısından oldukça önemli bir dizi olarak kabul ediliyor.

Exit mobile version