İlhan Şen’in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi ne zaman çekilecek? Yönetmeni kim oldu?

İlhan Şen’in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi ne zaman çekilecek? Yönetmeni kim oldu?  Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra birçok projeden teklif alan ancak kabul etmeyen İlhan Şen’in yeni adresi belli oldu. Şen, beIN CONNECT için çekilecek  dizide başrol olan İlhan Şen Selahaddin Eyyubi dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı, yönetmeni kim merak konusu oldu.

İlhan Şen’in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi ne zaman çekilecek?

İlhan Şen’li Selahaddin Eyyubi dizisi için hazırlıklar sürüyor. Akli Film ile Ansari Shah Film’in ortak yapımı olan dijital dizi için dev bir plato inşa edildi. Çekimlerinin yaz aylarına ertelendiği projede İlhan Şen başrol oynayacak. Dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim de belli oldu. Başarılı yönetmen Emir Khalilzadeh “Selahaddin Eyyubi” dizisini çekecek. Merakla beklenen diziyi İsa Yıldız yazıyor.

İlhan Şen’in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi ne zaman çekilecek? Yönetmeni kim oldu?

Emir Khalilzadeh kimdir?

1981’de İzmir’de dünyaya gelen İranlı, yetenekli reklam ve klip yönetmenidir. Hadise, Mustafa Ceceli, Kolpa, Müslüm Gürses, Gökçe’ye, Zeynep Casalini,  Mustafa Sandal, Grup Seksendört gibi daha birçok ismin kliplerine imza atmıştır. Çılgın Kamp ve  Müthiş Bir Film adlı sinema filmlerinin yönetmenidir.

Exit mobile version