İlker Kaleli yeni dizisi La Paison Turca ne zaman başlayacak? Dizinin konusu ne?

İlker Kaleli yeni dizisi La Paison Turca ne zaman başlayacak? Dizinin konusu ne?

İlker Kaleli yeni dizisi La Paison Turca ne zaman başlayacak? Dizinin konusu ne? Oyuncu kadrosu belli mi? İlker Kaleli’nin başrolünde yer aldığı “La Passion Turca” dizisinin afişi yayınlandı! İspanyol TV kanalı Antena 3 için çekilen dizi, Türkiye-İspanya hattında geçen bir hikayeyi konu alıyor ve macera, aksiyon ve tutkulu aşk unsurlarını içeriyor.

İlker Kaleli yeni dizisi La Paison Turca ne zaman başlayacak?

Dizide, İlker Kaleli “Yaman” adlı bir antikacıyı canlandırırken, Maggie Civantos ise güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı olan “Olivia” karakterini canlandırıyor. İlk olarak Avrupa ve Güney Amerika’da yayınlanacak olan dizi, daha sonra dijital platformlar aracılığıyla diğer ülkelere de ulaşmayı hedefliyor.

“La Passion Turca”nın yönetmenliğini Inaki Penafiel üstlenirken, yapımcılığını ise Montse Garcia, Sonia Martinez ve Ampora Miralles yapıyor. Dizinin temelinde, yazar Antonio Gala’nın 1993 yılında yazdığı aynı adlı romandan uyarlanmış bir yapım yatıyor.

İlker Kaleli’nin bu yeni projesi, Türk oyuncuların uluslararası alanda da başarılı işlere imza attığını göstermesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Dizinin afişi yayınlanmasıyla birlikte meraklıları, heyecanla dizinin yayınlanacağı tarihi beklemeye başladı.

Exit mobile version