İlker Kaleli’nin yeni dizisi Arak için yeni afiş yayınlandı

İlker Kaleli’nin başrolünü Öykü Karayel ile birlikte paylaştığı Arak dizisinden yeni bir afiş geldi. İşte merakla beklenen dizi hakkıda son güncel detaylar.

“Arak” Dizisinin Yeni Afişi ve Dizi Hakkında Detaylar

Show TV’nin merakla beklenen dizisi “Arak”ın yeni afişi yayınlandı. Dizinin başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel yer alıyor. İlker Kaleli, dizide Kara karakterine hayat verecek. Dizinin yapımını Most Production, yapımcılığını ise Murat Can Oğuz üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay tarafından yazıldı.

İlker Kaleli'nin yeni dizisi Arak için yeni afiş yayınlandı

Dizinin Konusu ve Beklenen Etkisi

“Arak” dizisi, hırsızlık yaparak hem kendini hem de yaşadığı mahalleyi geçindiren Kara karakterinin (İlker Kaleli) ailesinin hayatını karartan kişilerin peşine düşmesini ve bu süreçte Zeynep (Öykü Karayel) ile yollarının beklenmedik bir şekilde kesişmesini konu alıyor. Dizinin kadrosunda İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden usta isimler yer alıyor. “Arak”ın başarılı oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle yakında Show TV’de izleyiciyle buluşması bekleniyor. Bu yapımın, Türk televizyonlarında önemli bir iz bırakması ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmesi öngörülüyor.

Exit mobile version