İrem Derici son klibi Bitter’de danslarıyla büyüledi

İrem Derici son klibi Bitter'de danslarıyla büyüledi

İrem Derici, son dönemin en başarılı kadın müzisyenlerinden biri olarak kapalı gişe konserleri ve hit şarkılarıyla adından söz ettiriyor. Şarkıcı yeni teklisi “Bitter” ile dans pistine geri dönerek dansçılara da taş çıkartıyor.

İrem Derici danslarıyla büyüledi

İrem Derici, müzik dünyasındaki başarısını son 2 yılda Spotify, YouTube ve radyolarda elde ettiği başarılarla kanıtlıyor. Yoğun bir tempoda konserlerine devam eden Derici, aynı zamanda stüdyoya girerek ardı ardına şarkılar yayınlıyor. Bu tempoya ara vermeden devam eden İrem Derici, yeni şarkısı “Bitter”i dinleyicilerle buluşturdu. Şarkıda kullanılan oryantal melodiyle Ortadoğu ülkelerinde kendine ayrı bir hayran kitlesi oluşturan Derici, Arap hayranlarına da selam gönderiyor.

Burak Bulut tarafından yazılan ve bestelenen şarkının düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait. Şarkının klibi ise Ecem Gündoğdu tarafından yönetildi. İrem Derici, Zafer Tunç’un koreografisiyle birlikte 20 dansçıyla adeta göz kamaştıran bir şov sergiliyor. Dans yeteneğini bir kez daha gösteren Derici, yoğun konser temposu arasında bile koreografileri öğrenmeyi ihmal etmiyor. Çekim günü yapılan 2 saatlik prova ile de kusursuz bir performans sergiliyor.

İrem Derici, 18 Ağustos’ta Maslak Uniq İstanbul’da gerçekleştireceği konserine de 20 dansçıyla çıkacak. Özel olarak hazırladığı repertuvarı ve muhteşem sahne şovlarıyla İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatacak. İrem Derici’nin dansçılara taş çıkartan performansı ve enerjisi, müzikseverler arasında büyük bir heyecan yaratıyor.

Exit mobile version