İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ne zaman evleniyor? Düğün tarihi belli mi?

İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ne zaman evleniyor? Düğün tarihi belli mi?

İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ne zaman evleniyor? Düğün tarihi belli mi? Ekranların sevilen yüzleri İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz, aşklarını evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Hacıoğlu, bu evliliğiyle üçüncü kez evlenecek, ancak Gürbüz’ün hiç evlenmemiş olması dikkat çekiyor.

İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ne zaman evleniyor?

Hacıoğlu’nun önceki evlilikleri Duygu Kaya Kumarki ve Vildan Atasever ile olmuş ve Kumarki’den bir çocuğu bulunuyor. Gürbüz’ün yakın çevresine, “Yuva kurmak istiyorum” dediği haberler arasında yer alıyor. İkili, aşklarını evlilikle taçlandırma kararı aldıklarına dair iddialarla gündemde.

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz, aşklarını evlilikle taçlandırma kararı aldıkları haberleri ile gündemi meşgul ediyor. İkili, birbirlerine olan aşklarını resmiyete dökmek isteyen çiftler arasında yer alıyor.

Hacıoğlu, bu evliliğiyle üçüncü kez evlenecek. Önceki evlilikleri Duygu Kaya Kumarki ve Vildan Atasever ile olmuş ve Kumarki’den bir çocuğu bulunuyor. Ancak bu evlilik, Hacıoğlu’nun aşkı Aslıhan Gürbüz ile başlamış ve evlilikle taçlandırılmaya karar verilmiş.

Gürbüz ise daha önce hiç evlenmemiş. Yakın çevresine “Yuva kurmak istiyorum” dediği öğrenilen Gürbüz, ikili için evlilik hayallerinin peşinde. İkili, aşklarını evlilikle taçlandırma kararı aldıklarına dair iddialarla gündemde ve hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Exit mobile version