İsmail Hacıoğlu’nun yeni filmi ne? İsmail Hacıoğlu’nun yeni filmi 49’dan ilk tanıtım geldi!

İsmail Hacıoğlu'nun yeni filmi "49", 20 Ocak'ta vizyona giriyor.Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon filmi ‘49’dan ilk tanıtım geldi. DEAŞ’a esir düşen 49 Türk vatandaşının kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatan film yayınlanan görüntülerle büyük heyecan yarattı. Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği ‘49’un senaryosunda Barış Erdoğan-İlker Arslan imzası bulunuyor.

İsmail Hacıoğlu'nun yeni filmi ne? İsmail Hacıoğlu'nun yeni filmi 49'dan ilk tanıtım geldi!

İsmail Hacıoğlu'nun yeni filmi “49”, 20 Ocak'ta vizyona giriyor.Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon filmi ‘49’dan ilk tanıtım geldi. DEAŞ’a esir düşen 49 Türk vatandaşının kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatan film yayınlanan görüntülerle büyük heyecan yarattı. Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği ‘49’un senaryosunda Barış Erdoğan-İlker Arslan imzası bulunuyor.

 

İsmail Hacıoğlu'nun yeni filmi 49'dan ilk tanıtım geldi!

 

Filmin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve usta oyuncu Kerem Alışık üstleniyor. 20 Ocak 2023’te vizyona girecek film seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.
49’ filmi, Türkiye tarihinden etkileyici gerçek bir hikayeyi gözler önüne serecek. 49 filminin konusuna gelince; 11 Haziran 2014’te binlerce kişilik DEAŞ gücünün Irak’ın Musul kentine saldırmasının ardından Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu, DEAŞ militanları tarafından işgal edildi ve 49 personel rehin alındı. ‘49’ filmi, Musul’da DEAŞ tarafından esir alınan 49 Türk vatandaşını kurtaran MİT mensuplarının gerçek hikayesini anlatıyor.Filmin ilk tanıtımına haberimizden ulaşabilirsiniz.

 

İsmail Hocıoğlu kim?

 

İsmail Hacıoğlu, 30 Kasım 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan eski futbolcu ve teknik direktör Mehmet Hacıoğlu'dur.[ Oyunculuğa ilkokul 5. sınıftayken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ancak ilk sınıftan ayrıldı. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyunda rol aldı. 2010 yılında Vildan Atasever ile evlendi. Çift 21 Ocak 2015 tarihinde boşandı.[5 Şubat 2016 tarihinde Duygu Kaya Kumarki ile evlendi.Çiftin Yemin adında bir kızı var. Kumarki ve Hacıoğlu Temmuz 2020'de boşandılar.
 

Exit mobile version