Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’i buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı filminden yeni görüntüler geldi

Netflix’in heyecanla beklenen yeni filmi “İstanbul İçin Son Çağrı”, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yer aldığı, New York’ta geçen bir aşk ve ikinci şanslar hikayesini anlatıyor. Film, İstanbul’dan New York’a seyahat ederken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet’in baştan çıkarıcı ve unutulmaz bir geceye sürüklenmelerini konu alıyor. Her ikisi de evli olan bu iki karakter, hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken, evlilikleriyle ilgili sorunlarla yüzleşmek zorunda kalıyorlar​​​​.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'i buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı filminden yeni görüntüler geldi

İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Film, 24 Kasım 2023’te dünya genelinde sadece Netflix’te yayınlanacak. New York’taki özel gösterimi, Paris Theatre’da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirildi ve gösterime film ekibi ile birlikte başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, yönetmen Gönenç Uyanık ve senarist Nuran Evren Şit katıldı​​​​​​.

Senaryosu Nuran Evren Şit tarafından yazılan filmin yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık oturuyor ve yapımcılığını Onur Güvenatam üstleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, bu filmle yıllar sonra tekrar bir araya gelmiş oluyor​​​​.

“İstanbul İçin Son Çağrı”, modern zamanların karmaşık ilişki dinamiklerini ve aşkın sınırlarını sorgulayan, duygusal ve düşündürücü bir hikaye sunuyor. Bu, aşkı ve hayatın sürprizlerini keşfetmek isteyen izleyiciler için kaçırılmaması gereken bir film gibi görünüyor.

Exit mobile version