Jon Hamm 17 yaş genç eşiyle balayında mutluluk pozları verdi

Yıllarca “Evlilik bana göre değil” diyerek uzun süreli ilişkisini resmiyete dökmekten kaçınan tecrübeli oyuncu Jon Hamm, 17 yaş genç sevgilisiyle hayatını birleştirdi. Ünlü oyuncu, kendisini 50 yaşından sonra evliliğe inandıran eşiyle balayının keyfini çıkarıyor şu anda.

Bu ünlü oyuncu, uzun bir süre evlilik konusunda şüpheci ve kararsız kalmıştı. Tam 18 yıl boyunca hayatını paylaştığı sevgilisiyle evlenmeye bir türlü yanaşmamıştı. Evliliğin kendisine uygun olmadığını açıkça dile getirmiş ve bu düşüncesinin nedenini aile geçmişiyle açıklamıştı. Kendisi henüz 2 yaşındayken anne ve babasının boşandığını ve bir daha da evlenmediklerini hatırlatarak, evlilik konusunda sıcak bakmadıklarını savunmuştu.

Ancak zaman geçti ve hayatına bir genç kadın girdi. Bu genç kadın, ünlü oyuncuyu “doğasına aykırı” olarak tanımladığı evliliğe ikna etti. Geçtiğimiz hafta ünlü konukların önünde, büyük bir mutlulukla evlendi. Şimdi ise çiçeği burnunda çift balayının tadını çıkarıyor.

Bu uzun süre “evlilik karşıtı” olduğunu söyleyen ve ardından 17 yaş genç sevgilisiyle evlenen ünlü oyuncu, son zamanlarda Mad Men dizisindeki performansıyla tanınan Jon Hamm’dır.

52 yaşındaki Jon Hamm ile 35 yaşındaki Anna Osceola, geçtiğimiz hafta California’da evlendiler. Bu özel günde, Brooke Shields ve Tina Fey gibi ünlü isimler de aralarında bulunan konuklar da hazır bulundu.

Jon Hamm ile Anna Osceola’nın tanışma ve evlilik hikayesi oldukça ilginç. Daha önce bahsettiğimiz gibi, Jon Hamm’in 18 yıl boyunca birlikte olduğu ve evlenmeye bir türlü yanaşmadığı sevgilisi Jennifer Westfeldt’dı. Ancak çift 2015 yılında ayrıldı.

Kısa bir süre sonra Jon Hamm’in hayatına Anna Osceola girdi. İlginç bir şekilde, bu ikili Mad Men dizisinde birlikte çalıştı. Anna Osceola, dizinin final bölümünde küçük bir rolde konuk oyuncu olarak yer almıştı. İlişkilerinin bu dönemde başladığı konuşulsa da çift net bir açıklama yapmadı.

Yeni evli çift, soluğu balayında aldı. İspanya’nın gözde tatil adası Mayorka’yı tercih eden çift, denizin ve güneşin keyfini çıkarırken birbirlerine olan aşklarını da göstermekten geri kalmadılar.

Öpücüklerle dolu bir balayı

Mutlu çift, önceki gün de Mayorka’da denize girerken objektiflere takıldı. Hamm açık mavi renkte bir mayo giydi. Osceola ise üzerine çok yakışan sarı bikinisiyle dikkat çekti.

Hayatlarının en güzel seyahatine çıktıkları uzaktan bile belli olan çift, Mayorka’nın kayalıklarında yürüdü. Sonra aynı noktalardan sırayla denize atladı.

Jon Hamm 17 yaş genç eşiyle balayında mutluluk pozları verdi

Bunun ardından yan yana duş alan Anna Osceola ile Jon Hamm, o anlarda duygularına hakim olamayıp birbirlerini öpücüklere boğdu.

Mutlu çift, denizde de birbirinden hiç ayrılmadı. Mavi suların dalgaları arasında romantizm yaşadılar. Kıyıya da el ele çıktılar.

Fikri nasıl değişti

Her ne kadar uzun süreli sevgilisiyle evlenmeye yanaşmamış olsa da Anna Osceola ile birlikteliği başladıktan sonra bu fikre de sıcak bakmaya başladı Jon Hamm.

Bunun işaretlerini de geçen yılın eylül ayında Howard Stern’in programına konuk olduğunda verdi oyuncu.

Stern’in, günün birinde evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili bir soruyu Jon Hamm “Bir gün hayatının bu dönemeçlerinden birini gerçekleştirebileceğini söyleyerek yanıtlamıştı.

Zaten bu yanıtın üzerinden bir yıl bile geçmeden Osceola ile evlenerek, o program sırasında söylediklerinde ciddi olduğunu kanıtladı.

Exit mobile version