Kaan Urgancıoğlu Yargı 3. sezonda olacak mı?

Kaan Urgancıoğlu Yargı 3. sezonda olacak mı?

Kaan Urgancıoğlu Yargı 3. sezonda olacak mı? Yargı dizisinin en sevilen oyuncuları arasında yer alan Kaan Urgancıoğlu’nun dizinin yeni sezonunda da kadroda yer alacağı öğrenildi.

Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisi, ikinci sezonunu tamamlayarak seyircileri ekran başına kilitledi. 63. bölümüyle yine milyonları etkileyen dizi, üçüncü sezonuyla şimdiden büyük bir merak uyandırdı. Sezon finalinden sonra ise Kaan Urgancıoğlu’nun durumu merak konusu oldu.

Kaan Urgancıoğlu Yargı 3. sezonda olacak mı?

Dizide Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu’nun üçüncü sezonda kadroda olup olmayacağı sorusu uzun süredir büyük bir merakla bekleniyordu. Zira, Ilgaz’ın öldüğü şeklinde bir algı oluşmuştu.

Tabii ki senarist Sema Ergenekon’un daha önce izleyicileri şaşırtan bir yapıya sahip olması, Ilgaz konusunda da sürpriz beklentisini artırmıştı. Yargı dizisinin ikinci sezon finalinde Ilgaz’ın hayatta olduğunun ortaya çıkması, milyonlarca izleyici tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

Çekimlerini tamamlayan ve dinlenme sürecine giren Kaan Urgancıoğlu da Yargı ile ilgili bazı mesajlar verdi.

Kaan Urgancıoğlu, “Güzel bir sezon finali yaptık. Yorulduk ama güzel bir sezon geçirdik” dedi. Oyuncu, Ilgaz karakteri için “Öldüm mü, hayır ölmedim” diyerek hayranlarıyla diziye devam edeceğini ifade etti.

Zor bir iş yaptıklarını ve ekip olarak çok yorulduklarını belirten Kaan Urgancıoğlu, 3. sezonu sürdürme kararının nedenini açıkladı.

Yargı dizisinde ters köşe yapan Kaan Urgancıoğlu, 3. sezonu sürdürme kararının arkasındaki nedeni şu şekilde açıkladı:

“İşimiz zor, herkesin işi zor. Yorucu koşullarda çalışıyoruz. Sürekli setteyiz. Ülke olarak zor bir yıl geçirdik, depremler yaşandı. Zihnimiz dağıldı, ne yaptığımızı bile şaşırdık. Bir baktık sezon sonu gelmiş. Bu da aslında keyifle çalıştığımız anlamına geliyor. Bu yüzden devam etme kararı aldık. Devam ediyoruz. Bizim için güzel bir sezon oldu.”

Sezon finalini Çeşme’de gerçekleştirdiklerini ve ekip arkadaşlarıyla vedalaşarak tatil için çıktıklarını anlatan Kaan Urgancıoğlu, güzel roller geldikçe farklı projelerde de yer almaya devam edeceğini ifade etti.

Exit mobile version