“Kader Bağları” Dizisinde Kim Kimdir? Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan’ın Başrollerini Paylaşacağı Dizi Yarın Ildır’da Sete Çıkacak

"Kader Bağları" Dizisinde Kim Kimdir? Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan'ın Başrollerini Paylaşacağı Dizi Yarın Ildır'da Sete Çıkacak

Merakla beklenen “Kader Bağları” dizisinde kim kimdir? Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini üstlendiği dizi, Çeşme Ildır’da çekimlerine başlıyor. Bu kapsamlı makalede, dizide yer alacak karakterler ve oyuncular hakkında ayrıntılı bilgiler yer alıyor.

“Kader Bağları” dizisi, FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Süreç Film yapımı bir dizi. Dizi, Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini üstlendiği bir aşk hikayesini ele alıyor. “Aşk Kaderi Yenmektir” sloganıyla yola çıkan dizi, Sevda ve Kerem’in bir üzüm bağında kesişen yolları ve aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Dizi ekibi, Çeşme Ildır’da çekimlere başlamak üzere hazırlıklarını tamamlamış durumda. İşte “Kader Bağları” dizisindeki karakterler ve oyuncular hakkında detaylı bilgiler:

Karakter Listesi ve Oyuncuları

Karakter Oyuncu
Sevda Ayça Ayşin Turan
Kerem Serkan Çayoğlu
Nüzhet Arzu Gamze Kılınç
Perihan Betül Çobanoğlu
Rana Sanem Babi
Savaş Mehmet Aykaç
Fevziye Zeynep Köse
Aliye Nazlı Bulum
Selim Tolga İskit
Halil Yusuf Akgün
Dilber Aslı İçözü
Mualla Müşerref Göksever
Şehsuvar Ayhan Kızılsu
Sultan Fulya Ülvan
Bahri Mete Ayhan
Nazar Şule Zeyren
Naci Timur Ölkebaş
Memo Çınar Yükçeker
Vedat Alptekin Serdengeçti

Sevda (Ayça Ayşin Turan)

Sevda karakterini Ayça Ayşin Turan canlandırıyor. Sevda, genç, güzel ve hayat dolu bir kadındır. Üzüm bağlarında çalışarak geçimini sağlamaktadır. Kerem ile yolları kesişince hayatı değişir ve büyük bir aşkın içine sürüklenir.

Kerem (Serkan Çayoğlu)

Kerem karakterine hayat veren oyuncu Serkan Çayoğlu’dur. Kerem, yakışıklı ve çekici bir gençtir. Sevda ile tanıştığında hayatında hiç hissetmediği duyguları keşfeder. Sevda’ya olan aşkı için büyük bir mücadeleye girişir.

Nüzhet (Arzu Gamze Kılınç)

Nüzhet karakterini Arzu Gamze Kılınç canlandırıyor. Nüzhet, Sevda’nın yakın arkadaşıdır. Onun en büyük destekçisidir ve güçlü bir kadındır.

Perihan (Betül Çobanoğlu)

Perihan karakteri Betül Çobanoğlu tarafından canlandırılıyor. Perihan, üzüm bağının sahibi ve Sevda’nın çalıştığı yerin patronudur.

Rana (Sanem Babi)

Rana karakterini Sanem Babi canlandırıyor. Rana, Sevda’nın diğer yakın arkadaşıdır. Onlar arasında samimi bir dostluk vardır.

Savaş (Mehmet Aykaç)

Mehmet Aykaç, Savaş karakterine hayat veriyor. Savaş, üzüm bağında çalışan bir işçidir. Sevda ve Kerem’in aşkına şahitlik edenlerden biridir.

Fevziye (Zeynep Köse)

Fevziye karakterini Zeynep Köse canlandırıyor. Fevziye, üzüm bağının güvenilir ve çalışkan işçilerinden biridir.

Aliye (Nazlı Bulum)

Nazlı Bulum, Aliye karakterine hayat veriyor. Aliye, Sevda ve Kerem’in aşkına destek olan ve onlara yardım eden bir karakterdir.

Selim (Tolga İskit)

Tolga İskit, Selim karakterini canlandırıyor. Selim, üzüm bağında çalışan ve dost canlısı bir karakterdir.

Halil (Yusuf Akgün)

Halil karakterini Yusuf Akgün oynuyor. Halil, üzüm bağında çalışan diğer bir işçidir.

Dilber (Aslı İçözü)

Aslı İçözü, Dilber karakterine hayat veriyor. Dilber, üzüm bağının neşeli ve enerjik işçilerinden biridir.

Mualla (Müşerref Göksever)

Müşerref Göksever, Mualla karakterini canlandırıyor. Mualla, üzüm bağında uzun yıllardır çalışan deneyimli bir işçidir.

Şehsuvar (Ayhan Kızılsu)

Ayhan Kızılsu, Şehsuvar karakterine hayat veriyor. Şehsuvar, üzüm bağında çalışan diğer bir işçidir.

Exit mobile version